A természet nem a vagyontárgyunk: úgy kell átadnunk gyermekeinknek, ahogy kaptuk.

Oscar Wilde

Azt a szervezetet, amely vizet prédikál, de bort iszik, partnerei, ügyfelei nem veszik, nem vehetik komolyan. Emiatt is kezdtünk bele 2017-ben az első fenntarthatósági jelentésünk összeállításába és megjelenttetésébe. A legfrissebb jelentés tartalmazza a 2017-es évről szóló, nem pénzügyi beszámolónkat, amely egyrészt közérthető módon mutatja be a vállalat működését; beszámol az elmúlt év legfontosabb, fenntarthatósággal kapcsolatos eredményeiről és intézkedéseiről; illetve közvetve megfogalmaz olyan célokat, amelyeket a jövőben végre kell hajtanunk ahhoz, hogy valóban egyre fenntarthatóbbá tegyük az ALTEO Csoport működését. A ’Core’ szintű jelentésünket legújabb nemzetközi GRI Standards útmutató alapján – a KPMG-vel együttműködésben – készítettük el, a dokumentumot a Deloitte hitelesítette.

A most közzétett friss jelentésben elsősorban az elmúlt év eseményeire koncentráltunk, így az előző évi jelentésben már ismertetett információkra több helyen található visszautalás a dokumentumban.


Partnereinkkel együttműködésben idén is egy olyan átfogó anyagot sikerült összeállítanunk, amely mindenképpen előremutató és remélhetőleg követendő példát jelent a magyar energia szektor szereplőinek, miközben nem csak a szakmai közönség, de a befektetőink számára is hasznos információkkal szolgál vállalatcsoportunk működéséről.

ALTEO Integrált jelentés 2019

ALTEO Integrált jelentés 2018

ALTEO Fenntarthatósági jelentés 2017

ALTEO Fenntarthatósági jelentés 2016

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn