Stratégiánk ahelyett, hogy lemerevítené működésünket, új horizontot nyit, egy korszerű energetikai paradigmát teremtve a szektorban.

Az ALTEO Group stratégiai célja olyan meghatározó energetikai szolgáltatóvá válni, aki az energiakereskedelem, a decentralizált energiatermelés és a hatékony energiagazdálkodás optimális alkalmazásával fogyasztói részére fenntartható energiaellátást, részvényeseinek pedig megfelelő hozamot biztosít.


E cél elérése érdekében a vállalat egyrészt olyan energetikai termelői portfoliót alakít ki és fejleszt folyamatosan, amely egyaránt tartalmaz alternatív- és megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, valamint szénhidrogén-tüzelésű kis energiatermelő rendszereket is, másrészt pedig egy fogyasztó-központú és rugalmas energia-kereskedői üzletágat épít. Mindezek mellett segíti fogyasztói hatékony energiagazdálkodását annak érdekében, hogy a működésükkel járó környezetterhelést és energiaköltségeiket is minimalizálják, a gazdaságosan hasznosítható megújuló energiaforrásokat pedig maximálisan kihasználják.


Az ALTEO Group elsősorban Magyarországon működik, de a vállalat célja, hogy tevékenységét más, elsősorban szomszédos, országokra és a kelet-közép-európai régióra is kiterjessze. Fogyasztói között egyaránt megtalálhatók a hazai kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok egyaránt.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn