Az ALTEO egy fenntarthatóan működő vállalat, amely tulajdonság komoly piaci potenciált biztosít a társaság számára, hiszen ezáltal olyan területeken tud megjelenni, amely növeli a vállalat értékét, ezáltal pedig a részvényesi értéket is.

Az energetikai termelői portfólió kialakításakor és fejlesztése során hangsúlyos helyet kapnak az alternatív- és megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységek, valamint a nagy hatásfokú szénhidrogén-tüzelésű kapcsolt energiatermelő rendszerek is, miközben egy vevőközpontú és rugalmas energiakereskedelmi üzletágat épít.

Mindezek mellett segíti partnerei hatékony energiagazdálkodását annak érdekében, hogy a működésükkel járó környezetterhelést és energiaköltségeiket is minimalizálják, a gazdaságosan hasznosítható megújuló energiaforrásokat pedig maximálisan kihasználják.

Célunk, egy olyan meghatározó energetikai szolgáltatóvá válni, aki az energiakereskedelem, a decentralizált energiatermelés és a hatékony energiagazdálkodás optimális alkalmazásával fogyasztói részére fenntartható energiaellátást, részvényeseinek pedig megfelelő hozamot biztosít.

Az ALTEO Csoport működését a múltban, valamint fejlesztéseit és beruházásait a jövőben az alábbi három kritérium szerint végzi.

  1. A megbízható energiaellátás kulcsfontosságú annak érdekében, hogy megbecsült szolgáltatók lehessünk.
  2. Az energiahatékonyság biztosítja, hogy szolgáltatásaink gazdaságosan, és lehetőleg alacsony környezeti terheléssel valósuljanak meg.
  3. Klímatudatosságunk a jövő nemzedékeket érintő felelősséget támogatja, ami túlmutat a környezeti ártalmak csökkentésén.

Az új stratégia a jelenlegi üzleti tevékenységek kiterjesztését, valamint a fókuszterületek újragondolását célozza meg az eredményesség növelése érdekében. A vállalati stratégia célja továbbá, hogy hozzásegít¬se az ALTEO-t piaci helyzetének megerősítéséhez, valamint új piacok szerzéséhez, illetve, hogy kielégítse az ügyfelek fokozódó igényét a decentralizált, egyedi igényeikre optimalizált ipari energetikai szolgáltatások iránt.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn