Beszállítóknak

Társaságunknál kiemelt jelentőséggel kezeljük beszerzési folyamatainkat, ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a beszállítói kapcsolatok kiépítésére és fejlesztésére. A szolgáltatás minden területén törekszünk arra, hogy a kulcsszerepet játszó fő technológiai berendezések, illetve technológiai rendszerek karbantartását hosszú távú szerződésekkel fedjük le.

Kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk, akik mind a jogi, mind az üzleti etikai elvárásoknak megfelelő tevékenységet folytatnak. Ennek megfelelően Beszállítóink előminősítését minden új szerződés esetében elvégezzük, meglévő beszállítóinkat három évente újra értékeljük.

Meghatározott értékhatár felett beszállítóinkat további Compliance vizsgálatnak vetjük alá.

A beszállítói kapcsolatok kialakításánál – a költséghatékonyság szem előtt tartása mellett –Társaságunk törekszik a helyi vállalkozók, (akinek a telephelye az adott régióban van bejegyezve), vállalkozások széleskörű bevonására, ezzel is elősegítve a működéséből fakadó gazdasági előnyök közvetlen környezetünkben történő megjelenítését.

A kiemelt beszállítóink munkájának figyelemmel kísérésével és lehetőségeink szerinti szakmai támogatás biztosításával segítjük elő alvállalkozóink jó teljesítését.


Hogyan lehet az Ön vállalkozása is az ALTEO Beszállítója?


  • - Előminősítési folyamatban kell résztvennie. Ehhez töltse le, majd töltse ki és küldje vissza részünkre az alábbi dokumentumot.


    Beszállító Előminősítő Kérdőív
    Adatkezelési tájékoztató

    Marketing adatkezelési tájékoztató
  • - Visszaküldés után kollégáink értékelik, minősítik a céget, és ennek eredményéről értesítik a Jelentkezőt.
  • - Ha a szakterületébe vágó beszállítói keresés indul az ALTEO-nál, akkor erről értesítést küldünk és meghívást kap az adott tenderre.
  • - Amennyiben a tenderen az Ön cége kerül kiválasztásra, erről értesítjük majd ezt követően szerződést kötünk.

AKTUÁLIS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

Kapcsolat felvétel

Az alábbi oldalon partnereink megtalálhatják a központunk és telephelyeink elérhetőségeit, illetve a kapcsolattartó kollégáink nevét.

EBK (munka-tűz és környezetvédelmi) követelmények

A munkavégzés során betartandó Munka-tűz és környezetvédelmi valamint Vagyonvédelmi előírások és be nem tartásuk szankcionálása

FacebookTwitterLinkedIn