Az ALTEO stratégiájában hangsúlyos szerepet kap a környezet, a társadalom iránti felelős magatartás. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a felnövő generációk és partnereink fenntarthatósági alapelveket követő magatartásra ösztönzésének.

Minden lehetőséget és alkalmat megragadunk, hogy ezeket az elveinket megosszuk partnereinkkel, kollégáinkkal és a nagyközönséggel. Éppen ezért veszünk, vettünk részt folyamatosan olyan megjelenési lehetőségeken, melyek nem csak partnereinkhez, de egy sokkal szélesebb célközönségnek is szólnak. Ilyen együttműködés pl. a youtube-on közzétett és az ALTEO munkatársaival és telephelyein forgatott ismeretterjesztő videók, és a fenntarthatóság témához kapcsolódó kiállítás, vagy egyéb fórum.

A COVID járvány kapcsán egyre inkább az online térbe helyezett műsorokkal, szakértői beszélgetésekkel és rendezvényekkel kívánjuk megmutatni azt a széles szakértői kört, akik az ALTEO Csoport szervezetén kívül magas színvonalú hozzáadott értéket teremtenek a fenntarthatóság, az energetika és a körforgásos gazdaság témaköreiben.

Néhány példa a fentiekre:

Körforgásban podcast adásai:

Klímakockázat és mérése (vendég: Fazekas Dóri, Cambridge Econometrics)

Körforgásos gazdaság 1.0 (vendég: Lukács Ákos, Deloitte)

Körforgásos gazdaság 2.0 (vendég: Bartus Gábor, BME, Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács)

A Klíma PR-ja (vendég: Szabó Beatrix ALTEO Fenntarthatósági és EBK igazgató és Bombera Krisztina újságíró

Az ország legnagyobb motorja

https://www.youtube.com/watch?v=p127mPUsVHg

Mi történik a napelemparkban, amikor nem süt a nap:

https://www.youtube.com/watch?v=lRx7GYj_JRk

Planet Budapest 2021 Expo

https://planetbudapest.hu


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn