Ügyfeleink legalább olyan sokszínűek és változatosak, mint szolgáltatásaink és termékeink portfóliója. Annak érdekében, hogy ügyfeleink is úgy érezzék, számunkra ők a legfontosabbak, rugalmasan és hatékonyan dolgozunk velük együtt, figyelembe véve az egyéni igényeket.

A kedvező működési tapasztalatok és az energiapiacon érezhető fogyasztói igény a megbízható, fogyasztóközpontú kereskedők iránt arra ösztönöz bennünket, hogy fogyasztási helyre szabott, versenyképes ajánlatokkal tovább bővítsük ügyfélkörünket. Fő tevékenységünk a közvetlen fogyasztói értékesítés, ehhez biztosítani tudjuk a versenyképes energiaforrások és a kiegyensúlyozott mérlegkör adta előnyöket. A fogyasztási helyre és a fogyasztási szokásokra szabott kedvező ár kialakítását célzott energiahatékonysági tanácsadással is elősegítjük. Emellett rugalmas szerződéses és elszámolási konstrukciókkal biztosítjuk a fogyasztók eltérő igényeinek kielégítését.

A vevőkkel történő kapcsolattartás alapja a napi kommunikáció, amely szervesen beágyazódik a telephelyek mindennapi tevékenységébe. Ez a kapcsolat, mely az üzemeltetési adatok on-line átadásán keresztül, a napi jelentési rendszeren át, a megfelelő üzemeltetői szintek szoros együttműködését foglalja magába, egyben a vevői igények és elvárások megismerésének fontos csatornája is. További fontos kommunikációs eszköz a vevői látogatási rendszer, melyet az elégedettségmérési rendszer keretén belül működtetünk.

fotav
p_borsodchem_logo
p_mol_petrolkemia_logo
siemens_energy
p_mavir_logo
ozdi-tavho
p_heineken_logo
Tiszaszolg
Barcikaszolg
p_madach_logo
uniper1
 
sopron
BERt logo

Kereskedelmi partnerek

A villamosenergia-nagykereskedelmi piacon az ALTEO Group nemzetközi és belföldi partnerekkel kötött, keretszerződéseken alapuló, hosszú és rövid távú adásvételi szerződésekkel rendelkezik. Társaságunknak lehetősége van bel- és külföldi energiatőzsdéken történő értékesítésre, illetve vásárlásra is. Számosságát tekintve a kiskereskedelmi tevékenységünk során szolgáljuk ki a legtöbb ügyfelünket, akiknek számra évről évre dinamikusan nő.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn