Az Alteo-nál energiában gondolkodunk. Egyben márkában, sikerben, csapatban és növekedésben gondolkodunk.

Egy márka megszületése egy valódi utazás. 2008-ban, a vállalat alapításakor az alapítók víziójához és a tevékenységünkhöz kapcsolódó nevet kerestünk. Olyat, aminek köze van az energiához, és ami kifejezi személyiségünket. Emellett az is fontos volt, hogy ez a név rövid, nemzetközi hangzású és könnyen megjegyezhető, kiejthető legyen. Az ALTEO végül az „alternatív” és az „energiaszolgáltató” szavak ötvözeteként jött létre. Ez a márkanév jelzi azt, hogy mások vagyunk, mint a piac szereplői; hogy fontosak számunkra az egyedi, egyben innovatív megoldások. Mi merünk nagyban és egyediben gondolkodni.

2015 májusában megvásároltuk a Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.-t. Az ALTEO és a Sinergy egyesülése során két, a saját területén vezető vállalat találkozott, így szervezetük értékei exponenciálisan növekedtek. Bár a márkaépítésnek "sosincs vége", az egyesülés mégis mérföldkő az ALTEO márka életében.A megszerzett know-how, a szakmai tapasztalat és eszközök kibővült vállalatcsoportunk további fejlődésének alapját jelentették.

Az ALTEO életében hatalmas előrelépés volt, amikor 2010 októberében részvényeinket bevezettük a Budapesti Értéktőzsdére. A 2016 őszi sikeres nyilvános részvénykibocsátással egy újabb dimenzióba juttattuk a vállalatot. 2018-ban részvényeinket a legmagasabb, Prémium kategóriába sorolt át a BÉT.

Azóta is dolgozunk, hogy ügyfeleink, partnereink számára a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk, és így tartósan növeljük a részvényesi értéket. Egy karizmatikus, felelős, gondolkodó, egyben másképp gondolkodó márkát alakítunk és kísérünk a növekedés útján. Így született meg új arculatunk és új szlogenünk, egy hosszas branding folyamat végén, melyben vállaltunk vezető munkatársai vettek részt. A megújult márkánk egyesíti mindazon értékeinket, melyre büszkék vagyunk, melyek miatt partnereink szeretnek velük együtt dolgozni és amik miatt a nálunk dolgozó minden egyes munkatársunk is büszke arra, hogy az „alteós” csapat tagja.


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn