Bár 2008-as indulásunk óta számos változás történt mind vállalatunknál, mind az energetikai piacon, mind pedig szélesebb környezetünkben, egy gondolat állandó: a legnagyobb értéket embereink, az ALTEO munkavállalói jelentik.Ifj. Chikán Attila, ALTEO csoport vezérigazgatójaEvolúcióspecialisták vagyunk.

Az ügyféleink fenntartható üzleti előnyéért dolgzunk.A gazdaság és a társadalom folyamatosan változik. Nap mint nap új technológiák, megoldások alakítják az életünket. Nincs két egyforma nap és megoldás. Az ALTEO hozzásegíti partnereit, hogy a világ és közvetlen környezetünk változásainak nyertesei legyenek fejlett energetikai rendszeréiken keresztül. Ez stabil pont vállalatunk életében.
 

 

A fejlődésért alkalmazkodunk.

A fejlődés és változás nyertesei az alkalmazkodási képességgel rendelkező vállalatok. Egyedi választ adunk a felmerülő energetikai igényekre. Ha a megoldásról beszélünk: mi nem hiszünk valamiben, hanem tudni akarjuk.

Előre gondolkodunk.

A múlt tapasztalataiból és a dogmatikus tudásból képesek vagyunk a vállalati energetikai rendszerek jövőben is fenntartható rendszereinek építésére. Szaktudás, dogmatikus tudás, ezek rugalmas alkalmazásával minden projektajánlat egy innováció. Az ismeretlen összefüggések észlelése, a régi dolgok felhasználása újszerű módon, ezek különleges képességeket igényelnek. Mi ezekkel rendelkezünk. Ezért más az ALTEO.
 

 

Példát mutatunk.

A megújuló energiaforrások hasznosítása és ennek példaként állítása a megfelelő helyen, időben és arányban küldetésünk része. Ennek megfelelően a megfelelő pillanatban alakítjuk, befolyásoljuk a folyamatokat.

A relevánsra fókuszálunk.

Könnyen mozgó, gondolkodó vállalat vagyunk. Ez lehetővé teszi, hogy minden feladatot sallangmentesen, a lehető legprecízebben és leggyorsabban végezzünk el. Ezzel időt és üzleti előnyt teremtve partnereinknek és befektetőinknek.
 

 

Rugalmasan mozgunk a piacon.

A siker elemeit már nem lehet csak a múlt történéseiből összerakni. Vannak ugyan kőbevésett szabályok, de nincsenek kőbevésett helyzetek. A szabályokat tudjuk, az új helyzeteket felismerjük. A biztos tudásunk és a gyors helyzetfelismerő képességünk, nyitottságunk biztosítja a legmegfelelőbb megoldást egy adott helyen és időben.

Fenntarthatóan működünk.

Evolúció specialistaként pozitív változást szeretnénk hozni a világba. Az ALTEO szaktudása és szolgálatásai lehetővé teszik, hogy az elérhető legjobb lehetőségeket a legfenntarthatóbb módon illessze össze. A lobby és a befektetői ráció egyidejű figyelembe vétele egymást erősítve biztosítja a folyamatos, biztonságos fejlődést. Munkatársaink, befektetőink, és partnereink a mi márkánk életének fontos résztvevői. Ezt az együttműködések során folytonosan szem előtt tartunk.
 

 

Tudásmenedzsmentet működtetünk

Tudásalapú vállalati kultúránk alapvető törekvése, hogy a tudás piaci előnyt biztosítson, és szervezeti értékké váljon.

Energiában gondolkodunk

FacebookTwitterLinkedIn