Bár 2008-as indulásunk óta számos változás történt mind vállalatunknál, mind az energetikai piacon, mind pedig szélesebb környezetünkben, egy gondolat állandó: a legnagyobb értéket embereink, az ALTEO munkavállalói jelentik.Ifj. Chikán Attila, ALTEO csoport vezérigazgatójaEvolúcióspecialisták vagyunk.

Ügyfeleink fenntartható üzleti előnyéért dolgozunk. A gazdaság és a társadalom folyamatosan változik. Nap mint nap új technológiák, megoldások alakítják az életünket. Nincs két egyforma nap és megoldás. Az ALTEO – fejlett energetikai rendszerein keresztül – hozzásegíti partnereit, hogy a világ és közvetlen környezetünk változásainak nyertesei legyenek.

 

 

A fejlődésért alkalmazkodunk.

A fejlődés és az ezzel együtt járó változás nyertesei azok a vállalatok, amelyek képesek alkalmazkodni. Erősségünk, hogy ügyfeleink felmerülő energetikai igényeire egyedi választ adunk.


Előre gondolkodunk.

A múlt tapasztalataira és szakembereink tudására alapozva képesek vagyunk a jövőben is fenntartható rendszerek építésére. Az ismeretlen összefüggések észlelése, a régi dolgok újszerű módon történő felhasználása – ez az ALTEO különleges ismérve. Nálunk minden ajánlat egyúttal egy innováció is.

 

 

Példát mutatunk.

A megújuló energiaforrások hasznosítása és ennek példaként állítása a megfelelő helyen, időben és arányban küldetésünk része.


A relevánsra fókuszálunk.

Könnyen mozgó, innovatív megoldásokban gondolkodó vállalat vagyunk. Ez lehetővé teszi, hogy minden feladatot sallangmentesen, a lehető legprecízebben és leggyorsabban végezzünk el. Ezzel partnereinknek és befektetőinknek egyaránt időt és üzleti előnyt teremtünk.

 

 

Rugalmasan mozgunk a piacon.

A siker a szabályok ismerete és betartása mellett a szaktudáson, a gyors helyzetfelismerő képességen és a nyitottságon is múlik. Ez biztosítja a legmegfelelőbb megoldást egy adott problémára.


Fenntarthatóan működünk.

Evolúcióspecialistaként pozitív változásokat szeretnénk hozni a világba. Az ALTEO szaktudása és szolgálatásai lehetővé teszik, hogy a legfenntarthatóbb módon illesszük össze az elérhető legjobb lehetőségeket. Munkatársaink, befektetőink, valamint az ALTEO életének megkerülhetetlen résztvevői.

 

 

Tudásmenedzsmentet működtetünk

Tudásalapú vállalati kultúránk alapvető törekvése, hogy a tudás piaci előnyt biztosítson és szervezeti értékké váljon.

Energiában gondolkodunk

FacebookTwitterLinkedIn