Fenntarthatóság

Szeretnénk minősített ESG vállalatként példát mutatni az energetikai szektor szereplőinek.

Ifj. Chikán Attila

Az ALTEO eredményességét a kezdetektől a fenntarthatóságra való törekvés határozza meg. Ennek egyik legfontosabb eleme, hogy ügyfeleinkkel egyetértésben – figyelembe véve az egyedi igényeket, adottságokat – folyamatosan növeljük a megújuló energia és a nagy hatásfokú kapcsolt energiatermelés részarányát. Elkötelezettek vagyunk az átlátható és tisztességes üzleti magatartás mellett, ezért is adtuk ki az első Etikai Kódexünket. Fejlesztettük továbbá az Integrált Irányítási Rendszerünket is, amelynek az Energiairányítási rendszer is része.

Fenntarthatósági célkitűzésünk egyik pillére aktív beruházási politikánk, amelyet továbbra is következetesen folytatunk. Ebben kitartóan fontos szerepet szánunk a megújuló energiaforrásoknak, miközben üzleti partnereink speciális piaci és gazdasági igényeinek professzionális kielégítése marad a fókuszban.

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen fenntarthatósággal kapcsolatos meggyőződésünk ugyanúgy egybeesik saját üzleti célkitűzéseinkkel, mint partnereink stratégiai és pénzügyi céljaival. Ezérttestközelből tehetünk azért, hogy fejlődésünk alapja a megbízható energiaellátás, az energiahatékonyság és a klímatudatosság legyen – hiszen ezt diktálja közös érdekünk.

Ifj. Chikán Attila

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn