Fenntarthatóság

Hiszem tehát, és tapasztalataim is azt mutatják, hogy a környezettudatosság egyre intenzívebben jelen van, mind a hétköznapi gondolkodásban, mind a vállalati kultúrában.

Ifj. Chikán Attila

Az ALTEO célja a kezdetektől az volt, hogy az eredményességét a fenntarthatóságra való törekvés határozza meg. Ennek egyik legfontosabb eleme, hogy ügyfeleinkkel egyetértésben – figyelembe véve az egyedi igényeket, adottságokat – a megújuló energia és a nagy hatásfokú kapcsolt energiatermelés részarányát folyamatosan növeljük. Vállalatunk továbbá elkötelezett az átlátható és tisztességes üzleti magatartás mellett, ezért a tavalyi év elején kiadtuk az első Etikai Kódexünket és fejlesztettük az Integrált Irányítási Rendszerünket is, melynek már része az Energiairányítási rendszer is.

Fenntarthatósági célkitűzésünk alapjaként, továbbra is folytatjuk aktív beruházási politikánkat. Az idei beruházások egy dinamikus időszak kezdő fázisát jelentik: a következő két évben mintegy 15 milliárd forintot tervezünk energetikába fektetni, amelyben fontos szerepet szánunk a megújuló energiaforrásoknak, és mindezt továbbra is üzleti partnereink speciális piaci és gazdasági igényeinek professzionális kielégítése mellett tesszük.

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen fenntarthatósággal kapcsolatos meggyőződésünk egybeesik saját és partnereink stratégiai és pénzügyi céljaival, így testközelből tehetünk azért, hogy fejlődésünk alapja a megbízható energiaellátás, az energiahatékonyság és a klímatudatosság legyen. Hisszük, hogy ez közös érdekünk.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn