Megújuló energiaforrást hasznosító erőműveknek

2020. április 1-től jelentős változás következett be a KÁT, azaz a Kötelező Átvételi rendszer mérlegkör tagjainak menetrendi eltérésének elszámolásában, ez pedig jelentős többlet terhet rótt az érintett termelőkre. Az ALTEO Sinergy márkanév alatt, olyan intelligens, teljeskörű és kockázatmentes menetrendezési szolgáltatást vezet be, amely megoldást kínál a termelők kihívásaira.

A pontos menetrendezés iránti szigorú követelmények olyan kihívások elé állítják a jellemzően kisebb méretű erőmű tulajdonosokat, beruházókat és üzemeltetőket, amelyek meghaladhatják a reálisan ráfordítható erőforrásaikat. A KÁT rendszer pótdíj elszámolásának átalakítása eredményeként ugyanis a termelők és menetrend-csoportok kötelesek a tervezett menetrendjüktől való eltérés arányában megfizetni az okozott kiegyenlítő energia költségeiket. Emiatt és méretgazdaságossági okokból is érdemes menetrendezési tevékenységüket külső szakértőre bízniuk. Erre kínál megoldást az ALTEO leányvállalata, a Sinergy Energiakereskedő Kft.

Ismerje meg a Sinergy Kft. szolgáltatásait, készítsen gyors díjkalkulációt a Sinergy honlapján és kösse meg menetrendcsoport-tagsági szerződését pár kattintással.

Sinergy_theAggregator_logo

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn