A hazai tulajdonban lévő ALTEO egy modern szemléletű energetikai szolgáltató- és kereskedővállalat. Üzleti tevékenysége kiterjed a megújuló -energiahordozókon és a földgázon alapuló energia termelésére és kereskedelmére, valamint egyedi vállalati igényekre szabott energetikai szolgáltatásokra, fejlesztésekre.

A társaság megbízható, környezettudatos, a megújuló energia fenntartható hasznosításán alapuló energiaellátást nyújt ügyfeleinek, amelyek közt hazai kis- és középvállalkozások ugyanúgy megtalálhatók, mint nagyvállalatok. Saját, optimálisan kialakított összetételű eszközeinek, valamint szabályozó központjának köszönhetően partnereinek a legmagasabb minőségű, leginnovatívabb szolgáltatásokat biztosítja. Ezek közé az utóbbi években olyan innovatív üzletágak sorakoztak fel, mint az e-mobilitás, a hulladékmenedzsment, valamint a menetrendezés, amelyeknél még inkább érvényre jutnak a körforgásos gazdaság szempontjai.

Dinamikusan fejlődő, a fenntarthatóság mellett elkötelezett vállalatként az ALTEO folyamatosan keresi a beruházási és bővülési lehetőségeket, ezáltal is tartósan növelve a részvényesi értéket.

cegnev

NÉV

ALTEO Nyrt. (Konszolidált leányvállalataival együtt: ALTEO Csoport)

telephely

Székhely

1033 Budapest, Kórház utca 6-12.

tulajdonosok

Részvényesek (2023. március 21.)

73,79% MOL RES Investments Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Riverland Magántőkealap és Főnix Magántőkealap együttesen

26,21% közkézhányad


toke

Alaptőke (*Alaptőke, ALTEO Nyrt., 2022. június 30.)

249.143.425 Ft

bevetel

Árbevétel (2021. december 31.)

44 milliárd Ft

munkatarsak

Munkatársak száma (2022. június 30.)

294 fő

alteo_telephelyek

Telephelyek száma

24

alteo_cegprofil

Cégprofil

102-1, 102-3, 102-5, 102-7

Az ALTEO a Budapesti Értéktőzsde „Prémium” kategóriájában kereskedett részvényű vállalat.


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn