Vállalatunk egy modern szemléletet képviselő energetikai szolgáltató és kereskedő vállalat. Szeretjük a kihívásokat, az ismeretlent, és felfedezni az újat, a jobbat, a hatékonyabbat és az eredményesebbet. Működésünk során az innovációt és a fenntarthatóságot helyezzük előtérbe, mert hiszünk abban, hogy a jövő energetikája a tudatosságon és a személyre szabott igényeken alapul. Folyamatosan keressük a beruházási és bővülési lehetőségeket, és azért dolgozunk, hogy ügyfeleink, partnereink számára a legmagasabb minőségű, leginnovatívabb szolgáltatásokat nyújtsuk.

Piaci környezetünk folyamatosan változik, ezért az ALTEO számos sikert követően érettebb életszakaszába, új növekedési pályára lép.

Ennek részeként új, egységes arculattal állunk a jövő kihívásai elé, amely a külvilág, befektetőink, üzleti partnereink, és munkatársaink számára hosszútávon is ugyanazt az egységes, dinamikus képet közvetíti, mindamellett markáns, önazonos és megkülönböztető.

Víziónk: Gondolkodó és a jövőbe tekintő vállalatként víziónk, hogy partnereinknek a ma nyújtható legjobb energetikai megoldásainkkal fenntartható üzleti előnyt teremtsünk, és közösen gondolkodva a holnap vállalatai lehessünk.

Küldetésünk: A gyorsan változó világban rugalmasságunk azon az erős alapon nyugszik, melyet mélyreható tudásunk ad nekünk. Az evolúció specialistájaként kihívjuk a ma megoldásait, hogy gondolkodva megteremtsük a holnapot.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn