Karbantartási tevékenységünk során fő célunk a berendezések minél magasabb rendelkezésre állásának biztosítása, a gazdaságosság és a költséghatékonyság.

Ennek érdekében éves karbantartási tervet készítünk a megelőző karbantartási tevékenység szervezésére, lebonyolítására és ellenőrzésére. A ciklusrend alapján végzett karbantartásokat jól és hatékonyan egészítik ki az állapotfüggő karbantartások. Diagnosztikai berendezések és módszerek alkalmazásával a kritikus berendezések, alkatrészek állapotát kísérjük figyelemmel és a kiértékelés során megállapítjuk a berendezések állapotát:

  • rezgésmérés
  • hőfényképezés
  • lézeres egytengelyűség beállítás
  • roncsolásmentes anyagvizsgálat

Szükség esetén beavatkozunk, hogy komolyabb meghibásodást, hosszabb idejű leállást előzzünk meg. Megbízhatóság alapú karbantartás (RCM) és kockázat alapú felülvizsgálat (RBI) módszereinek alkalmazásával fokozott figyelmet fordítunk a berendezések funkciójának mindenkori biztosítására, az emberek és a technológia biztonságára.

A szolgáltatás minden területén törekszünk arra, hogy a kulcsfontosságú technológiai berendezések, illetve technológiai rendszerek karbantartását a stratégiai partnereinkkel együttműködve a saját karbantartóink bevonásával végezzük el, növelve ezzel a berendezések rendelkezésre állasát és megbízhatóságát. Annak érdekében, hogy a karbantartási tevékenységből minél nagyobb részt saját erőből tudjunk elvégezni, nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink folyamatos képzésére.

A főberendezések karbantartására a gyártó cégek hivatalos szervizcégével kötünk szerződéseket, amelyek megbízható alkatrész utánpótlást, a szükséges karbantartások magas szintű végrehajtását és a nagyfokú rendelkezésre állás biztosítását teszik lehetővé.

Mindezek hozzájárulnak a berendezések rendelkezésre állásának javításához, valamint gazdaságosabb működésükhöz.

Ezt a tapasztalatot és eszköz, szakember állományt kihasználva vállaljuk a partnereink berendezéseinek diganosztikáját és karbantartását is.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn