Hogyan zajlik egy kiválasztási folyamat Nálunk?

Mi tényleg hiszünk a csapatszellemben és egymás támogatásában, ezért az újonnan nyíló álláslehetőségeket először belső körben (ALTEO Csoporton belül) pályáztatjuk meg, csak ezt követően hirdetjük meg állásajánlatainkat a külső felületen.

Amennyiben jelentkezel a hirdetésünkre, a pályázatodat először a munkakörrel kapcsolatos elvárások figyelembe vételével előszűrjük.

Ezután, pozitív elbírálás esetén a toborzás-kiválasztásért felelős munkatársunk egy telefonos interjút készít veled. Ennek kiértékelését követően személyes interjúra hívunk be, amelyen a szakmai vezető mellett HR szakember is részt vesz.

A kompetencia alapú interjú keretében mi is bemutatjuk tevékenységünket, a megpályázott munkakörhöz kötődő feladatokat, és természetesen lehetőség nyílik a felmerülő kérdések tisztázására is.

A kiválasztás következő lépéseként személyiségtesztre és szakmai alkalmasságot felmérő tesztekre kerülhet sor, valamint a munkakör jellegétől függően a folyamat része lehet egy felsővezetői interjú is.

Végezetül, amennyiben Rád esett a választásunk, megállapodást kötünk egymással.

Fontos, hogy tudd, a hozzánk jelentkezők részére minden esetben írásban vagy telefonon visszajelzést adunk a pályázat alakulásával kapcsolatban.

Önéletrajzod és motivációs leveled az alábbi űrlapot kitöltve küldheted el részünkre:


    Energiában gondolkodunk.

    FacebookTwitterLinkedIn