Számunkra fontos, hogy elkötelezett és motivált kollégákkal tudjunk közösen dolgozni a vállalatcsoport sikere és egy fenntarthatóbb világ megteremtése érdekében.

Mit nyújt kollégáinak az ALTEO?

Annak érdekében, hogy egy igazán motivált és elkötelezett csapatot építsünk, igyekszünk stabil munkahelyet, komplex feladatokat és versenyképes bért, valamint pozitív jövőképet biztosítani minden kollégánknak.

A munkabéren felül cafetéria-keretet nyújtunk és támogatjuk a munkába járással kapcsolatos utazási költségeket. Emellett munkáltatói önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulással segítjük minden munkavállalónk biztonságos és hatékony előtakarékoskodását nyugdíjas éveikre.

Felelős munkáltatóként akkor is segítünk, ha nehezebb helyzetbe kerül egy kollégánk. Így a betegszabadság időtartamára a törvényi előírásoknál kedvezőbb bért kínálunk, munkavállalóink biztosítására csoportos személybiztosítást kötünk, valamint szükség esetén temetési segélyt is nyújtunk.

Szülési szabadságot igénylő kollégáink helyettesítésére határozott idejű pozíciókat nyitunk meg, így biztosítjuk számukra, hogy gyermekük bölcsödei, óvodai elhelyezése után vissza tudjanak térni munkakörükbe. Amennyiben igénylik és pozíciójuk ezt lehetővé teszi, számukra részmunkaidős foglalkoztatásra adunk lehetőséget.

Az egyéni teljesítmény elismerésének eszköze nálunk a Teljesítményértékelési Bónusz Rendszer (TBR). Ennek keretében a tárgyévre vonatkozóan személyre szóló feladatokat és kompetenciafejlődési célokat tűzünk ki, majd következő évben értékeljük és díjazzuk ezek teljesítését.

Kollégáinkat az Integrált Irányítási Rendszer (IIR) politikánkban foglaltaknak megfelelően rendszeresen oktatjuk és továbbképezzük.

Hogyan tartjuk a kapcsolatot egymással?

Az ALTEO vezetésével formális keretek között évente legalább egyszer a telephelyekre szervezett ún. „állománygyűléseken” találkoznak kollégáink. Emellett a belső levelezőrendszeren keresztül tájékoztatunk mindenkit az aktuális és releváns, a vállalatcsoportot érintő hírekről.

Azért, hogy kötetlen keretek között is legyen módunk közösen időt eltölteni, minden évben megrendezzük az ALTEO Családi Napot, melyre nem csak munkavállalóinkat, hanem az ő családtagjaikat is várjuk szeretettel.


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn