Aki azt gondolja, az energetika világa unalmas, az nem az ALTEO-nál dolgozik.

Úgy élünk, ahogy a világról gondolkozunk. Olyan munkatársakat keresünk, akik osztoznak világnézetünkben. Akik képesek a jövőbe vetett hitükkel, szaktudásukkal, felelősséggel dolgozni.

Vállalati kultúránk része a folyamatos fejlődés, megoldásközpontúság.

Az ALTEO-nál naponta változatos és izgalmas szakmai kihívásokkal kell megbirkóznod. Olyan feladatokkal találkozhatsz munkavégzésed során, melyekben a korábban megszerzett tudásodat kamatoztathatod. Az energetika világa az egyik leggyorsabban változó iparág, épp ezért folyamatosan újabb és sokszor egyedi projektek során lehetőséget kapsz a szakmai tudásod bővítésére. Az egyénre szabott képzések során is fejlesztjük képességeidet és elismerjük, sőt ösztönözzük az önálló megoldásokat. Az ALTEO-nál büszkék vagyunk támogató jellegű, családias, összetartó munkahelyi közösségünkre, amely kiváló értékelést kapott legfrissebb dolgozói Elégedettségi Felmérésünkön.

Adatbázisunkba történő jelentkezésed lehetőséget teremt arra, hogy önéletrajzod és motivációs leveled segítségével Téged is megismerjünk, és később egy aktuális, megfelelő pozíció kapcsán HR munkatársunk megkeressen.

Aktuális állásajánlatainkért pedig kattints ide!

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn