Azt gondolom, hogy felelősen gondolkodó emberként, felelősen viselkedő cégként mehetünk csak tovább egy valóban fenntartható jövő felé, ebben pedig az ESG minősítés iránymutatás mindenkinek: befektetőknek, vásárlóknak, ügyfeleknek egyarántKovács Domonkos, M&A és Tőkepiacok vezérigazgató-helyettes

A világban egyre terjedő, a fenntartható gondolkodásmódot a középpontba állító ESG szemlélet egyik hazai képviselőjeként a kezdetektől e gondolati sík mentén végezzük a munkánkat. A szemlélet, mely az Environmental, Social and Governance szavakból álló rövidítés, a fenntarthatóságnak működésükben kiemelt jelentőséget tulajdonító vállalatokat jellemzik a nemzetközi gyakorlatban. Az ilyen típusú befektetés magában foglalja a környezetvédelmi, társadalmi és irányítási kérdések kutatását és faktorizálását, a szokásos pénzügyi eszközök mellett, a portfólió potenciális készleteinek értékelése során.

A nemzetközi trendekkel összhangban már második alkalommal tesszük közzé integrált formában a pénzügyi eredményeinket és a fenntarthatóság területén kifejtett erőfeszítéseinket tartalmazó beszámolónkat!

Energiában gondolkodunk

FacebookTwitterLinkedIn