Vállalatunk két erőműve is látogatható lesz az Erőművek Éjszakáján

Első Integrált Jelentésünk a 2018-as pénzügyi eredményeket és fenntarthatósági jelentésünket is tartalmazza.
Elkészült vállalatunk első integrált jelentése
2019.06.18
Az ALTEO Csoport megkezdi a Gibárti Vízerőmű felújítását a megbízható működés biztosítása érdekében.
Megkezdi vállalatunk a Gibárti Vízerőmű felújítását
2019.07.25
Az Erőművek Éjszakája eseményen az ALTEO Zuglói és Tiszaújvárosi Fűtőerőműve is látogatható.

Idén először rendezik meg az Erőművek Éjszakája eseményt, amely keretében az érdeklődők betekintést nyerhetnek hazánk különböző elektromos áram és fűtőerőműveinek működésébe.

Az esemény keretében mintegy 40 erőmű nyitja meg kapuit, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a villamos energia és a távhőtermelés érdekes világával. Az erőműveket belülről is lesz lehetőség körbejárni, a szakértők pedig közérthetően és élményszerűen mutatják be működésüket.

Az ALTEO két erőműve is látogatható lesz az esemény idejére. A Zuglói Fűtőerőmű esetében nem csak az erőmű működésével és berendezéseivel lehet megismerkedni, hanem egy egyedi energiatárolóval is, amely hozzájárul a hazai villamosenergia-rendszer rugalmasságához és az időjárástól függő nap, valamint szélerőművek hatékony hasznosításához is. Vállalatunk Tiszaújvárosi Fűtőerőművében pedig – amely egyébként a város 5600 lakását látja el távhűtéssel és használati melegvízzel – kiderül, hogy hogyan is működnek a gázmotorok, és mit tudnak a forróvíz-kazánok.

Várunk minden érdeklődőt október 11-én!

További információ: https://www.facebook.com/eromuvekejszakaja/

FacebookTwitterLinkedIn