Munkavállalóinkkal közösen alakítottuk ki CSR startégiánkat

Megkezdtük új termékünk, a mobil konténeres töltőállomás értékesítését
2023.02.28
15 ÉVE TELE ENERGIÁVAL – Az ALTEO sikertörténete az alapítástól napjainkig
2023.04.25

Bemutattuk vállalatunk fenntartható fejlődésének indikátorait, melyeket az érdekelt felekkel, a munkavállalóinkkal, a partnereinkkel és az ügyfeleinkkel közösen határoztunk meg. A CSR stratégiánk kialakításához hat főbb szempontot azonosítottunk, melyek az EU és az ENSZ fenntartható fejlesztési céljai között szerepelnek.

2021-ben és 2022-ben fenntarthatósági és EBK Kultúra felmérést végeztünk, melynek eredményeire alapozva kialakítottuk a CSR startégiánkat. Az EU és az ENSZ által elfogadott 2030-ig tartó fenntartható fejlesztési célokból mi hat olyan elemet azonosítottunk, melyek segíthetik a CSR megközelítésünk és stratégiánk kialakítását.

A tavalyi eseményeken már több mint 60 kolléga vett részt, és a visszajelzéseik alapján a jövőben még nagyobb szerepet vállalnának a CSR programokban és az önkéntes akciókban. Ebből kiindulva még több helyi közösséget támogató kezdeményezésben fogunk részt venni, és törekedni fogunk rá, hogy szorosabb kapcsolatokat, hosszú távú együttműködéseket alakítsunk ki a civilek bevonásával.
A további részletek itt olvashatók.

FacebookTwitterLinkedIn