Megkezdtük új termékünk, a mobil konténeres töltőállomás értékesítését

Az ALTEO Karácsonyi jótékonysági támogatását a Szimbiózis Alapítvány kapta
2022.12.07
Munkavállalóinkkal közösen alakítottuk ki CSR startégiánkat
2023.04.06

Ismerjék meg a CONTe-GO-t!

 

A napokban mutattuk be hivatalosan az akár három elektromos autó egyidejű töltésére is alkalmas CONTe-GO autótöltő konténert.

Az akár 22kW-os teljesítmény leadására képes töltőberendezéseket egyidejűleg három elektromos gépjármű használhatja, ezzel párhuzamosan pedig elektromos rollerek vagy kerékpárok töltésére is lehetőség van a töltők második csatlakozóján. A konténer bárhol elhelyezhető, ahol rendelkezésre áll megfelelő elektromos csatlakozási lehetőség, így a nem helyhez kötött tevékenységek során sem kell az elektromos autótöltő berendezést nélkülözni.

Számos iparágban akadnak olyan, nem helyhez kötött tevékenységek, amelyek miatt rendszeresen más és más helyszínre kell kitelepülni, így a mobilitás minden esetben biztosítható, akkor is ha nincs a közelben publikus töltőállomás.

 

Az e-mobilitásban jelentős mérföldkőnek számító együttműködésben létrejött mobil konténeres autótöltő állomás, a CONTe-GO nevet kapta. Ez a fejlesztés az ALTEO Csoport e-mobilitási üzletága, az ALTE-GO, a Continest Technologies Zrt.- az összecsukható és speciális konténerek fejlesztésére és gyártására specializálódott- , valamint az egyedi villamoshálózatok kivitelezésében élen járó HOTTA Green Energy Kft. közös fejlesztése.

 

Bővebb információk itt találhatók:

https://altego.hu/conte-go/

FacebookTwitterLinkedIn