Az ALTEO Karácsonyi jótékonysági támogatását a Szimbiózis Alapítvány kapta

Erőművek éjszakája 2022
2022.10.17
Megkezdtük új termékünk, a mobil konténeres töltőállomás értékesítését
2023.02.28

A Szimbiózis Alapítvány nyerte az energiaszegénység enyhítését támogató pályázatunkat

Az ALTEO – az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően – az üzleti partnereknek szánt karácsonyi reprezentációs keretet nem tárgyi ajándékra, hanem egy jótékonysági szervezet támogatására költi. Ebben az évben az energiaszegénység elleni küzdelemben segítjük a Karácsonyi pályázatunk győztesét, a Szimbiózis Alapítványt. Egy hely, ahol mindenki esélyt és segítséget kap.

A 2022-ben Civil Díjat nyert Szimbiózis Alapítvány Miskolc területén lakóotthonokat és támogatott lakhatást működtet fogyatékossággal élők számára. Házaikban 60 főt, nappali intézményeikben 150 embert segítenek. Több mint 500 fogyatékossággal élő személyt látnak el különböző szociális és terápiás szolgáltatásokkal. A Baráthegyi Majorságban és üzemeikben több száz fogyatékos és megváltozott munkaképességű személyt foglalkoztatnak, sokuknak a lakhatást is biztosítják. Céljuk, hogy értelmet adjanak a fogyatékkal élő felnőtteknek a mindennapokhoz, és hogy akit lehet, azt felkészítsék az önálló életre.

Az ALTEO által nyújtott pénzbeli támogatás lehetővé teszi számukra, hogy beszerezzék a szükséges famennyiséget. Ezáltal egészen biztos, hogy az alapítvány lakói fűtött szobában várhatják az ünnepeket.
Az alapítvány munkájáról és a támogatási lehetőségekről a https://szimbiozis.net/ oldalon tájékozódhattok.


FacebookTwitterLinkedIn