Kollégáink visszajelzéseire alapoztuk legújabb munkáltatói márka kampányunkat

Átadtuk az ALTEO Fenntarthatósági különdíját
2023.09.20
2023. november 1.-jével változik az ALTEO Nyrt. adószáma!
2023.10.27

Májusban arra kértük munkatársainkat, hogy egy Elégedettségi Felmérés keretében mondják el, miért szeretnek az ALTEO-nál dolgozni. Az újonnan induló munkáltatói márka kampányunkat ezekre a visszajelzésekre alapoztuk.

Az ALTEO-nál büszkék vagyunk támogató jellegű, családias, összetartó munkahelyi közösségünkre, amely kiváló értékelést kapott dolgozói Elégedettségi Felmérésünkön. Ezen belül is kiemelkedett a csapaton belüli együttműködés, a közvetlen felettessel való munkakapcsolat és a kommunikáció kategóriája.
A felmérés eredményei arra inspiráltak bennünket, hogy a rengeteg pozitív visszajelzést megosszuk a „nagyvilággal” is egy munkáltatói márka kampány keretein belül. A célunk ezzel az, hogy a leghitelesebb forrás, azaz az ALTEO munkavállalóinak pozitív tapasztalatainak kommunikálásával erősítsük az ALTEO, mint munkáltató hírnevét, és így segítsük a minél „alteósabb” új kollégák toborzását. A kampány során kollégáinkat kértük fel, saját szavaikkal mondják el, mint jelent nekik az ALTEO-nál dolgozni.
Az ő visszajelzéseiken keresztül szeretnénk bemutatni október végén induló kampányunkban az ALTEO-t, mint vonzó munkahelyet, ezzel bepillantást nyújtva a vállalati kultúránkba és az itt folyó munkavégzéssel kapcsolatos élményekbe, lehetőségekbe.

A kampányban résztvevő munkatársainkról készült fotókat saját idézeteikkel itt a honlapunkon, valamint a Facebook és LinkedIn oldalainkon is megosztjuk, így ezeken a felületeken egészen decemberig köszönnek vissza kollégáink egy-egy pozitív gondolattal.

Köszönjük a kampányban résztvevőknek! Ha pedig Te is szeretnél a csapatunkhoz tartozni, böngéssz aktuális pályázataink közül és jelentkezz önéletrajzoddal!

Aktuális állásajánlatainkért kattints ide!

Adatbázisunkba történő jelentkezésed lehetőséget teremt arra, hogy önéletrajzod és motivációs leveled segítségével Téged is megismerjünk, és később egy aktuális, megfelelő pozíció kapcsán HR munkatársunk megkeressen.

FacebookTwitterLinkedIn