Pályázati lehetőség energiahatékonyságra és energiaszegénység enyhítésére civil szervezeteknek!

2023. november 1.-jével változik az ALTEO Nyrt. adószáma!
2023.10.27
Sikerrel zárult az Erőművek Éjszakája!
2023.10.31

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. és a Civil Impact Nonprofit Kft. kezdeményezésében pályázatot hirdetünk meg, amely kifejezetten a hazai közhasznúsági fokozattal rendelkező civil szervezetek számára kínál támogatási lehetőséget.

Az ALTEO – az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően – az üzleti partnereknek szánt karácsonyi reprezentációs keretet nem tárgyi ajándékra, hanem egy jótékonysági szervezet támogatására költi.

A pályázat fő célja kétoldalú: egyrészről energiahatékonysági fejlesztések, korszerűsítések megvalósításának elősegítése, másrészről a hideg hónapokban megjelenő fűtési problémák enyhítésére irányuló programok támogatása. Mindezt azzal a nemes céllal, hogy az energiaszegénységben élő társadalmi csoportok, családok, háztartások számára megkönnyítse az elkövetkező hideg hónapokat.

A pályázat benyújtásának határideje 2023. november 10. éjfél. Minden pályázatot kizárólag az erre a célra létrehozott online felületen és az ahhoz tartozó adatlapokon keresztül lehet benyújtani, illetve pályázati kiírás további részletei, követelményei és feltételei is ezen a platformon találhatóak meg.

Ez a pályázat egyedülálló lehetőség azon civil szervezetek számára, akik aktívan kívánnak hozzájárulni az energiahatékonyság és a társadalmi egyenlőség elősegítéséhez.

További információ a linken elérhető el:

https://www.nonprofit.hu/palyazatok/Palyazati-kiiras-energiahatekonysagi-korszerusites-es-energiaszegenyseg-enyhitesere-civil-szervezetek-szamara

FacebookTwitterLinkedIn