Átadtuk az ALTEO Fenntarthatósági különdíját

FE-Group Invest Zrt.-nek köszönhetően informatikai eszközökkel támogattuk a Gulner Gyula Általános Iskolát
2023.08.25
Kollégáink visszajelzéseire alapoztuk legújabb munkáltatói márka kampányunkat
2023.10.20

Ötödik alkalommal osztották ki a leginnovatívabb, gyerekeknek szóló civil kezdeményezések díjait. Az ALTEO Fenntarthatósági különdíját idén a GyűjtsVelem Program kapta!

Az országos szemléletformáló program elsősorban óvodáknak és általános iskolás diákoknak és tanáraiknak szól, bevonva a szülőket is. A programmal értékes ajándékokkal játékos formában ösztönzik a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra a diákokat. Az edukáció mellett, kiemelt küldetésük a hulladékok szakszerű begyűjtése és valós újra hasznosítása.

Róluk bővebben itt olvashattok: https://www.pontvelem.hu/szelektiv-hulladekgyujtes

Az Edisonplatform évente megjelenő Edison100 listájának célja, hogy mindig friss információkkal segítse a szülők eligazodását az országosan elérhető gyerekfejlesztő programokról olyan hazai innovatív civil szervezeteken keresztül, akik elsősorban óvodások és iskolások jövőben fontos tudását és képességeit fejlesztik az iskolai kereteken túl. Az ő tevékenységükön keresztül megismerhetjük, hogy melyek azok a képességek és kompetenciák, amik a jövőben kiemelten fontossá válnak és felértékelődnek a szaktudás mellett.

“Az Edison100-as lista nemcsak a szülőknek nyújt fontos iránytűt. Egy olyan izgalmas  gyűjtemény, amely jövőbemutató módszertanokat mutat be, hisz mindenkinek érdemes tisztában lenni azzal, hogyan érkezhetnek a mai gyerekek megfelelő tudással és képességekkel felvértezve a munka világába.“ (Veres Rita, az Edisonplatform társalapítója)

Részletek itt: https://www.edisonplatform.hu/edison100-dijazottak/

FacebookTwitterLinkedIn