FE-Group Invest Zrt.-nek köszönhetően informatikai eszközökkel támogattuk a Gulner Gyula Általános Iskolát

Aranyfokozatú Támogatói Diplomát kapott az ALTEO Kazincbarcika városától
2023.08.21
Átadtuk az ALTEO Fenntarthatósági különdíját
2023.09.20

Összesen 30 darab monitort, laptopot, számítógépet és nyomtatót adományozott az FE-GROUP a 18. kerületi Gulner Gyula Általános Iskolának. Az intézmény a tanévkezdésre új épületszárnnyal bővült; itt kaptak helyet a vállalat eszközcseréje során kiválogatott, kiváló állapotú készülékek.

Az iskola közösségének komoly fejtörést okozott az elmúlt időszakban, hogy miként szereljék fel a hat tanteremből álló új épületszárnyukat informatikai gépekkel, illetve hogyan újítsák fel a korosodó eszközparkjukat. Így az épületavató öröme mellé igazi ajándékként érkeztek augusztus 23-án az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. és az FE-GROUP Invest Zrt. által adományozott használt PC-k, monitorok, és laptopok, továbbá egy lézernyomtató és szkenner.
A készülékeket a cégcsoport IT-csapatának tagjai szállították az iskolába, ahol Rihmer Aurél igazgató köszönte meg személyesen az adományt. Az eszközök a mindennapi munkát fogják szolgálni: egy részük az informatikaterem 13 éves gépeit, monitorjait váltja fel. Másik részük a mindennapi pedagógiai munka részeként az osztályokkal folytatott digitális munkát, tanítást-tanulást, illetve az adminisztrációs feladatok ellátását segíti majd.

„Legfontosabb jelentősége az adománynak, hogy a legjobb időpontban segít bennünket az iskolabővítéssel is járó eszközigény biztosításában. Ennyi és ilyen minőségű eszköz beszerzésére még alapítványunknak is csak több éven keresztül lett volna lehetősége” — mondta az igazgató.

Reméljük, hogy a diákok és a pedagógusok egyaránt örömüket lelik majd az új készülékekben, és élvezetesebbé válik általuk a napi munkavégzés, tanulás!

FacebookTwitterLinkedIn