Elnyertük a Zöld Béka Díjat!

Bekerült az ESG minősített vállalatok elitjébe az ALTEO
2022.02.02
Ismét Ifj. Chikán Attilát választották a BCSDH elnökévé
2022.02.23

Ismét jó hírrel kezdjük a hetet: az ALTEO a 2017-es Legjobb első jelentésért járó díj után idén elnyerte a Legjobb Fenntarthatósági Jelentés Díjat!

A Deloitte Magyarország 21. alkalommal hirdette meg a Zöld Béka Díjat, amely a nem pénzügyi jelentések készítése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatok elismerésére szolgál hazánkban. A pályázatra beérkezett jelentéseket egy 10 tagú független szakértői zsűri értékelte előre meghatározott kritérium- és pontrendszer alapján.

Az idei Legjobb Fenntarthatósági Jelentés Díjat az ALTEO jelentése, míg az első legjobb jelentésnek járó különdíjat a Sole-Mizo Zrt. nyerte el.

Ifj. Chikán Attila az alábbi módon értékelte az eredményt:

„Büszkék vagyunk rá, hogy jelentési struktúránk mára példaértékűvé vált, és kiérdemelte Magyarország legrangosabb fenntarthatósági versenyének elismerését. Amellett, hogy folyamatosan növeljük a megújuló energia és a nagy hatásfokú földgázos erőműveink részarányát, K+F+I projektjeinkkel, köztük a megújulók támogatását szolgáló akkumulátortelepekkel is a jövő energiamixét igyekszünk megvalósítani.”ű

További részletek itt: https://www2.deloitte.com/hu/hu/pages/strategy-operations/articles/green-frog-award.html

FacebookTwitterLinkedIn