Az ALTEO bekerült a HR Toplista 5 legkiemelkedőbb megbízója közé

Elstartolt az ALTEO és a Hősök Tere Alapítvány közös szemléletformáló programja
2024.01.17
Újabb tőzsdei elismeréssel gazdagodott az ALTEO
2024.03.01

Az ALTEO „Energia benned van, gyere hozzánk dolgozni!” employer branding kampánya több neves szakmai díjat is elnyert. A HRKOMM Awardon arany díjat vihetett haza „storytelling és film” kategóriában, a Prizma Kreatív PR Díjon pedig bronz minősítést érdemelt ki „employer branding” kategóriában.
Ezeknek a kiemelkedő eredményeknek köszönhetően az ALTEO bekerült az idén először indított HRPOWER HR Toplista 5 legkiemelkedőbb megbízója közé.

A HR Toplista célja, hogy egész éves áttekintésben értékelje a vállalatok és ügynökségeik 2023-as év során díjazott teljesítményét. Ennek kiszámításához a munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat, a meglévő munkavállalókra és azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló pozitív tevékenységeket veszik figyelembe.
Részben a nyertes kampányoknak köszönhetően az ALTEO csapata 2022-ről 2023-ra 17,5 százalékkal bővült. Ez az elismerés tehát nemcsak az ALTEO sikeréről szól, hanem a magyar energiaszektor dinamizmusáról és kommunikációs hatékonyságáról is.

FacebookTwitterLinkedIn