Újabb tőzsdei elismeréssel gazdagodott az ALTEO

Az ALTEO bekerült a HR Toplista 5 legkiemelkedőbb megbízója közé
2024.02.27

Ismét jó hírt kaptak befektetőink: a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzett ALTEO érdemelte ki a „Hosszú távú árfolyam-emelkedést elért vállalat” kategória elismerését a BÉT Legek 2023 díjátadón. 

 Egy évvel ezelőtt vállalatunk az év legnagyobb árfolyam-emelkedését elérő papírkibocsátója lett a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában. Idén újabb elismerést kapott az ALTEO a hazai pénzügyi- és tőkepiacok egyik legrangosabb díjátadóján: a BÉT Legek 2023 keretében a „Hosszú távú árfolyam-emelkedést elért vállalat” kategóriában vittük el a prímet.

A hazai tőkepiac legkiemelkedőbb teljesítményeit és szereplőit díjazó eseményen Szécsi Balázs, vállalatunk tőkepiaci és befektetői kapcsolatokért felelős vezetője vette át a díjat, aki kiemelte: az eredményességre jótékonyan ható gazdasági környezet mellett az ALTEO ambiciózus, a piaci realitásokhoz és lehetőségekhez módszeresen hozzáigazított stratégiájának következetes megvalósítása is hozzájárult a részvényárfolyam tartós emelkedéséhez.

Az évente több mint 10 ezer háztartás villamosenergia-igényét fedezni képes egységgel megduplázza naperőművi portfólióját vállalatunk, amely két éve megszerzett ESG minősítésével Magyarország első minősített energetikai cége a független energiatermelők- és kereskedők, valamint a közművek szektorában.

Az ALTEO-nál büszkék vagyunk az elért eredményeinkre és az elismerésre, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket, beruházásokat annak érdekében, hogy továbbra is a legmagasabb minőségű, innovatív szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek, befektetőinknek és partnereinknek.

FacebookTwitterLinkedIn