Közös Erővel a Jótékonyság Jegyében

Játékgyűjtés az ALTEO kezdeményezésében
2023.12.07
Elstartolt az ALTEO és a Hősök Tere Alapítvány közös szemléletformáló programja
2024.01.17

Az ALTEO karácsonyi készülődése idén különleges hangsúlyt kapott, hiszen nemcsak az ünnepi fényeket gyújtottuk meg, hanem együtt szerveztünk és adtunk a közösségért. Szívvel-lélekkel és kreativitással ötvözve erőinket több jótékonysági kezdeményezést hajtottunk végre az elmúlt hetekben.
Az őszi ruha swap partynkkal több mint 20 doboznyi és 10 zsáknyi minőségi ruhaneművel, kiegészítővel és játékkal támogattuk a Fecske Adománybolt karácsonyi vásárát, és ezzel együtt a helyi lakosokat is, akik most minőségi árukhoz juthatnak.

Régebbi laptopjaink eladásából származó bevételt a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványnak ajánlottuk fel, ezzel együttműködve a Hintalovon küldetésével, amely a gyermekek jogainak érvényesítését tűzte ki célul.

Mikulás napján pedig egy sütivásárral hoztuk össze a közösséget, ahol kollégáink süteményekkel, ajándékokkal és pénzadománnyal készültek. A Tűzcsiholó Egyesület pártfogoltjai számára 20 ajándékcsomagot készítettek össze a kollégák, és a vásár során gyűjtött összeggel is az alapítványt támogattuk.

Így a Tereskei Zöld Udvar Óvodának szánt játékgyűjtésünk mellett újabb olyan jótékonysági akciókról számolhatunk be, amelyek munkavállalói összefogással valósulhattak meg.

Ezek a kezdeményezések azt bizonyítják, hogy a kreativitás és a közösség ereje hatalmas dolgokat képes elérni. Hiszünk benne, hogy mindez hozzájárul a szebb jövőhöz, ahol a segítségnyújtás mindennapos szokássá válik.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult ezekhez a különleges eseményekhez!

FacebookTwitterLinkedIn