Játékgyűjtés az ALTEO kezdeményezésében

Jótékonysági szervezetek támogatásával ünnepeljük a karácsonyt
2023.12.01
Közös Erővel a Jótékonyság Jegyében
2023.12.14

Idén ősszel a Nógrád vármegyei Tereske község határában naperőmű kiépítését kezdtük meg egy jelentős projekt keretében, amelynek tervezett befejezése 2024 második felére várható. A naperőmű évente több mint 10 ezer háztartás villamosenergia-igényét fedezi majd, ám nemcsak üzleti, hanem társadalmi felelősségvállalásunk is kiemelt fontosságú, különös tekintettel azokra a közösségekre, ahol telephelyeink találhatók.

Az ALTEO Compliance csapata idén egy különleges kezdeményezéssel állt elő, melyben a Tereskei Zöld Udvar Óvoda támogatására hívtunk mindenkit. Az éves csapatépítő keretében az ALTEO CSR Committee jóváhagyásával úgy döntöttünk, hogy a Tereskei Zöld Udvar Óvoda gyermekeinek részére szervezünk játékgyűjtést.

A gyűjtés november 20-24 között zajlott, és hatalmas boldogsággal tölt el minket, hogy a vártnál is több ajándék érkezett. A résztvevők segítségével sikerült összegyűjtenünk számos jó állapotú társasjátékot, mesekönyvet, szabadtéri játékot, színezőt, filctollat, színesceruzát és logikai játékot, amelyek sokfélesége garantálta, hogy minden gyermek megtalálja a számára legkedvesebb játékot.

Az összegyűjtött ajándékokat a Compliance csapat személyesen adta át az óvodásoknak Mikulás napján, és nem is tudnánk boldogabbak lenni, hogy részesei lehettünk ennek az ünnepi csodának.

Mert együtt, napról napra, fényt viszünk mindenhova, ahol szükség van rá. Köszönjük, hogy velünk együtt varázsoltatok mosolyt a Tereskei Zöld Udvar Óvoda gyermekeinek arcára!

Együtt a közösségért!

FacebookTwitterLinkedIn