Zöld Béka Díjat nyert az ALTEO Fenntarthatósági Jelentése

Két monori fotovoltaikus projekttársaság megvásárlásáról írtunk alá magállapodást.
Újabb naperőműves projektbe kezd az ALTEO
2017.11.21
Az ALTEO Group megvásárolta a közel 2 megawattos domaszéki naperőművet.
Már üzemel az ALTEO első naperőműve
2017.12.04
Első Fenntarthatósági Jelentésünk a Deloitte Magyarország Zöld Béka Díját kapta meg.

Zöld Béka Díjat nyert az ALTEO Fenntarthatósági Jelentése

Az ALTEO a jogszabályi előírásokat megelőzve, először az idei évben állította össze komplex fenntarthatósági jelentését, amely a Deloitte Magyarország Zöld Béka Díjának a legjobb első jelentés kategóriájában első helyet szerzett.

A 2000-ben alapított, Zöld Béka Díj elismerést a nem pénzügyi jelentések készítése terén tanúsított kiemelkedő teljesítmény elismeréseként kapják a vállalatok. A bíráló bizottság döntését négy dimenzió vizsgálata alapján hozta meg, ezek a fenntarthatósági teljesítmény és stratégiai vállalások, a lényegesség, a tartalom és a kommunikáció szerkezete és kreatív jellege voltak. A versenyben az előző egy vagy két pénzügyi évet lefedő jelentésekkel lehetett pályázni.

Az ALTEO Fenntarthatósági Jelentése átfogó és kézzelfogható képet mutat az ALTEO működéséről, vállalati értékeiről és törekvéseiről a hosszú távú stabil működés megteremtése érdekében. A jelentés egyrészt közérthető módon mutatja be a vállalat 2016-os működését; beszámol az elmúlt év legfontosabb, fenntarthatósági paradigmákhoz tartozó intézkedéseiről; illetve közvetve megfogalmaz olyan intézkedéseket, amelyeket a jövőben végre kell hajtani ahhoz, hogy valóban egyre fenntarthatóbbá tegye az ALTEO a működését.

 

https://alteo.hu/fenntarthatosag/

 

FacebookTwitterLinkedIn