Rendhagyó workshopon tudatosították fenntarthatósággal kapcsolatos céljaikat az ALTEO középvezetői

Alteo - Autowallis - Töltő átadás - Sixt
Megnyitotta a reptér melletti új műszaki bázisát az AutoWallis Csoporthoz tartozó Sixt
2022.06.29
ALTEO - FE-Group akvizíció
Akvizícióval erősíti meg hulladékgazdálkodási üzletágát az ALTEO
2022.07.27
ALTEO Fenntarthatósági Piknik - 2022

ALTEO Fenntarthatósági Piknik - 2022

Fenntarthatósági piknikkel kezdték a júliust az ALTEO középvezetői annak érdekében, hogy még gyakorlatiasabbá tegyék azt a környezettudatos szemléletet, amely az újgenerációs energiaszolgáltatót indulása óta jellemzi.

„Az volt a cél, hogy a már meglévő fenntarthatósági stratégiára építve optimális fórumot teremtsünk az együttgondolkodáshoz” – mondta Szabó Beatrix, az ALTEO fenntarthatósági és EBK igazgatója. A workshopon szerzett tapasztalatokkal felvértezve erősíteni akarják cégen belül a társadalmi felelősségvállalást, katalizálni az egyéni és csapatszintű kezdeményezőkészséget, minél jobban, tudatosítással, érzékenyítéssel bevonni a munkatársakat. „A tanulságok abban is segítenek, hogy jobban behatárolhassuk ezen a téren a vezetői felelősséget, egyben segíteni tudjuk a vezetőket abban, hogy a megfelelő támogatást nyújthassák a kollégáknak.”

A workshopon szerzett tanulságokat a résztvevő 14 középvezető már a jövő év tervezési időszakában, azaz szeptemberben felhasználhatja és betervezheti a jövő évi célok közé. „Ez nem egyszerű csapatépítő volt, hanem tudatformálás és a fenntarthatósági céljaink vezetői tudatosítása” – szögezte le Szabó Beatrix, aki szerint azon túl, hogy összerázta a közösséget, a középvezetői gárda első zöld workshopja hozzájárulhat ahhoz, hogy a fenntarthatóság és az ESG még inkább szerves része legyen az ALTEO mindennapjainak. „A workshop fontos lépés volt ahhoz, hogy a fenntarthatósággal kapcsolatos teendők és eredmények minden kolléga számára még egyértelműbbek és kézzelfoghatóbbak legyenek” – tette hozzá.

 

 

FacebookTwitterLinkedIn