Beszállítói Fórumot tartott az ALTEO

Új részvényeket bocsát ki minimum 500 millió forint és maximum 1,5 milliárd forint értékben az ALTEO.
Új részvényeket bocsát ki az ALTEO
2019.03.13
Az ALTEO tavaly év végén indított el karbonlábnyom-semlegesítő kezdeményezését.
Faültetéssel semlegesíti karbonlábnyomát az ALTEO
2019.05.22
Az ALTEO hagyományteremtő jelleggel 2019. március 28-án megtartotta az első Beszállítói Fórumát.

Az ALTEO első Beszállítói Fóruma

Az ALTEO hagyományteremtő jelleggel 2019. március 28-án megtartotta az első Beszállítói Fórumát, azzal a céllal, hogy közös beszélgetésre, egyeztetésre hívja beszállítóit. Az eseményen jelentős számban vettek részt az ALTEO-val kapcsolatban álló beszállítók, közel 50 társaság képviseltette magát a fórumon.

 

Az eseményen a résztvevők megismerhették a cégcsoportot érintő közelmúltbeli eseményeket és változásokat, valamint betekintést nyerhettek az ALTEO jövőbeni terveibe is.

A találkozó kiváló lehetőséget nyújtott az ALTEO-val üzleti kapcsolatban álló beszállítóknak arra, hogy megismerhessék, megérthessék az ALTEO közeljövőre vonatkozó terveit, illetve jövőképét. Mindemellett a rendezvény a szakmai diskurzusokhoz is ideális terepet nyújtott, így a résztvevők nem csak az ALTEO-t, hanem a jelenlévő vállalatokat is megismerhették.

A Beszállítói Fórumot a tervek szerint rendszeresen megszervezi majd az ALTEO. A vállalat a jövőben szeretné továbbá díjazni a legjobb beszállítóit. A díjrendszer követelmény- és feltételrendszerének kidolgozása folyamatban van.

A fórumon ifj. Chikán Attila, a vállalat vezérigazgatója mellett Papp András, általános vezérigazgató-helyettes, Lukics István beszerzési vezető és Szabó Beatrix, IIR vezető is előadást tartottak.

Az eseményt követően számos pozitív visszajelzés érkezett a résztvevőktől, amelyeket ezúton is köszönünk!

„A rendezvény több szempontból is érdekes volt számunkra: megismerhettük az ALTEO által képviselt víziót és megbizonyosodhattunk arról is, hogy a környezetvédelem, az egészségvédelem és a munkabiztonság területén is hasonló tudatosságra törekszünk. Köszönjük a szíves fogadtatást és az első osztályú vendéglátást!” Pákai Enikő, a Water Technologies & Solutions supervisora.

 

„Örömmel tapasztaltuk, hogy személyesen és kötetlenül tudtunk beszélgetni, nemcsak céges, hanem olyan témákról is, amelyek a mindennapi feszes tempóban idő híján nem kerülnek elő”Adorján Gábor, az Anetis Mérnökiroda ügyvezetője.

 

Érdekes volt látni és hallani az ALTEO-val kapcsolatos történéseket és terveket, emellett a fórum remek lehetőség volt arra, hogy rég nem látott beszállító kollégákkal is találkozzunk” – Bajomi Vilmos, a Lavina Szerviz Kft. vezető értékesítője.

 

„Ez egy jól szervezett, informatív és racionális jövőképet bemutató konferencia volt”Bogányi György, a Bogányi és Fia Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy jelenlétével hozzájárult az esemény sikeréhez!

 


 

FacebookTwitterLinkedIn