12 telephelyén helyezett el életmentő defibrillátorokat az ALTEO

Az ALTEO tavaly év végén indított el karbonlábnyom-semlegesítő kezdeményezését.
Faültetéssel semlegesíti karbonlábnyomát az ALTEO
2019.05.22
Első Integrált Jelentésünk a 2018-as pénzügyi eredményeket és fenntarthatósági jelentésünket is tartalmazza.
Elkészült vállalatunk első integrált jelentése
2019.06.18
Az ALTEO munkavállalóinak egészége és biztonsága érdekében 12 CardiAid AED defibrillátort vásárolt.

12 telephelyén helyezett el életmentő defibrillátorokat az ALTEO

2019 májusában 12 CardiAid AED defibrillátort szerzett be vállalatunk, munkavállalóink biztonságának még magasabb fokú védelme érdekében. Az életmentő orvosi műszerek az esetleges hirtelen szívmegállás azonnali kezelésére szolgálhatnak majd. Az érintett telephelyeken dolgozók a következő hetekben részt vesznek egy tréningen, amely során elsajátíthatják a defibrillátor magabiztos használatát.

Az automatikus defibrillátor alkalmas az újraélesztésben laikusok általi biztonságos használatra is.

Az automatikus defibrillátor alkalmas az újraélesztésben laikusok általi biztonságos használatra is.

Munkavállalóink egészége és biztonsága érdekében 12 darab CardiAid AED defibrillátort szerzett be vállalatunk, amelyek ezentúl a munkavállalók védelmét szolgálják a következő telephelyeken:

Budapest Központ, Füredi út, Nagykőrösi erőmű, TVK-erőmű, Vízelőkészítő üzem, Karbantartó műhely, Tiszaújvárosi fűtőerőmű, Kazincbarcikai fűtőerőmű, BC-erőmű, Felsődobsza vízerőmű, Soproni erőmű, Győri erőmű. Az automata defibrillátor az egyetlen olyan megoldás, amely a hirtelen szívhalál esetén életet menthet. A műszerrel a halálozások jelentős része elhárítható, a készülék ugyanis elektromos ütéssel megszünteti a szív kóros aktivitását, esélyt adva ezzel az élet megmentésére. Az automatikus defibrillátor alkalmas az újraélesztésben járatlanok és laikusok általi biztonságos használatra is, kollégáink azonban rendelkeznek elsősegélynyújtó vizsgával, tehát képzett elsősegélynyújtók. A képzés keretében ugyan korábban már megismerték a defibrillátor készülék pontos működését, a kihelyezést követően minden dolgozó részesül egy defibrillátor használati tréningben is.

Vállalatunk számára kiemelten fontos a munkavédelem, amelynek egyik alappilére az elsősegélynyújtás fejlesztése. Az elmúlt években is elkötelezetten dolgoztunk a munkavédelem javításán, idén tavasszal például azt is elértük, hogy 365 nap balesetmentesen telt el vállalatunknál.

FacebookTwitterLinkedIn