Megmutatjuk az Alteo Csoport új óbudai irodáját! Beköltöztünk.

Együttműködési megállapodást kötöttünk az AutoWallis Csoporttal!
2021.07.07
Befejeződtek az ALTEO Nyrt. „Különböző paraméterű akkumulátorcellákkal felépített tárolólétesítmény integrálása a villamosenergiarendszerbe” című kutatási projektjének kivitelezési munkálatai
2021.11.11
Az új, korszerű óbudai irodánkat hatékony és környezettudatos energetikai megoldásokkal terveztük.

Nemcsak valljuk, de a hétköznapokban is abban a szellemiségben dolgozunk, hogy vállalatunk legnagyobb értékei a munkatársainkba, az elért sikereink záloga pedig a beléjük vetett hit. A csapatszellem és egymás támogatása kiemelten fontos része a munkakultúránknak.  Az újonnan átadott, korszerű, hatékony és környezettudatos energetikai megoldásokkal teljessé tett irodánk is ezt a belső értékrendet tükrözi vissza.

A tervezésnél szem előtt tartottuk a munkakultúránkhoz illeszkedő személyes vagy csapathoz kötődő helyek identitásának megteremtését. A design és a funkció a belső terek kialakításában is összekapcsolódik. A személyes és közösségi terek, a tárgyalók, one-on-one szobák, telefon- és videokonferencia fülkék olyan funkcionális megoldások, amelyek célja egy igazán inspiráló környezet kialakítása dolgozóink számára.

Köszönjük a kollegáknak az elmúlt hetekben tanúsított rugalmasságot és együttműködést!

FacebookTwitterLinkedIn