Koronavírus tájékoztató

A Menedzserek Országos Szövetsége 26. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadó Gálát.
A Menedzserszövetség és a Volkswagen Kék Innovációs különdíjasa 2019-ben Ifj.Chikán Attila, vezérigazgató, ALTEO Nyrt.
2020.03.10
Az ALTEO egyik alapértéke a Biztonság. 2020. március 26-án elértük a 730 balesetmentes napot.
730 balesetmentes nap az ALTEO-nál
2020.03.30
Óvintézkedéseket vezetettünk be, amikkel minimalizálhatóak a koronavírus továbbterjedésének kockázatai.

ALTEO - koronavírus tájékoztató, óvintézkedések

Az ALTEO Csoport célja, hogy a járvány országos elterjedése esetén is biztosítsa munkatársai és partnerei számára a lehető legbiztonságosabb munkavégzést,

  • erőműveinek 100 százalékos működését,
  • ügyfeleinek folyamatos kiszolgálását.
  Éppen ezért számos olyan óvintézkedést vezetettünk be, amelyekkel minimalizálhatóak a koronavírus-járvány tovább terjedésének kockázatai a vállalaton belül és kívül is.
  • Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk az otthoni munkavégzésre mindazon munkavállalóinknak, akiknek munkaköri tevékenysége ezt lehetővé teszi, a vidéki műszakos kollégák számára pedig térítjük a tömegközlekedés helyett autóval történő munkába járás költségeit.
  • A személyes megbeszéléseket megszűntettük, alapvetően áttértünk az online kommunikációra
  • A vállalatot értintő üzleti utakat lemondtuk.
  • A telephelyek vezénylőibe futár, külsős sofőr vagy kivitelező nem léphet be, és a telephelyekre való behajtás is csak arcmaszk és védőkesztyű használata mellett engedélyezett.
Ezzel párhuzamosan

  • meghatároztuk a működéshez nélkülözhetetlen alvállalkozók körét, akikkel folyamatos egyeztetések zajlanak azon feltételek megteremtéséről, amelyek segítik a szerződéses munkák biztonságos ellátását,
  • felmérjük a folyamatos működéshez nélkülözhetetlen eszközök, alkatrészek készletállományát, illetve megindítjuk a hiányzó anyagok beszerzésének folyamatát.
Társaságunk elkötelezett és mindent megtesz annak érdekében, hogy minimalizálja a vírus terjedésének kockázatait. Minden további kérdés esetén állunk rendelkezésre, mind az online felületeinken, emailben: pandemia@alteo.hu, telefonon, mind pedig a postai úton érkező megkeresésekre válaszolunk.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn