Célunk, hogy 2021 végére ESG minősítést szerezzünk. Ezért átfogó fenntarthatósági stratégiát készítettünk, amelybe a legelejétől kezdve bevontuk munkatársainkat is. Kérdőív segítségével mértük fel a témával kapcsolatos tudásukat és érdeklődésüket, melyben rendkívül nagy arányban, összesen 72%-ban vettek részt munkavállalóink.

1. Karbonlábnyom csökkentése:

Pontosan kiszámítjuk a jelenlegi karbonlábnyomunkat, hogy aztán a csökkentésére irányuló erőfeszítéseket beillesszük a stratégiánkba.

2. Közlekedés:

Folyamatosan zöldítjük a céges flottánkat, hogy 2050-re a járművek 50%-a hibrid vagy elektromos meghajtású legyen. Ehhez e-mobilitás üzletágunk biztosítja a szükséges töltőket. Emellett arra ösztönözzük kollégáinkat, hogy kerékpárral járjanak munkába.

3. Hulladékcsökkentés:

Az irodai hulladékot szelektíven gyűjtjük és komposztáljuk. Edukációval és felajánlásokkal támogatjuk az újrahasználat gyakorlatát. Törekszünk rá, hogy teljesen papírsemlegessé tegyük az irodát.

4. Szervezés:

Rendszeres kommunikációval és edukációval segítjük munkatársainkat a fenntarthatóbb gyakorlatok elsajátításában. Rendszeresen részt veszünk a témával kapcsolatos eseményeken, és saját rendezvényeink szervezése során is zöld szempontokat érvényesítünk.

5. CSR programok:

Fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos önkéntes programokon veszünk részt, és adománygyűjtéssel támogatjuk a megfelelő szervezeteket. A CSR programokba bevonjuk a helyi önkormányzatokat és oktatási intézményeket is.


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn