Hatalmas sikerrel zárult a CH4NCE – I. ALTEO Biogáz Konferencia

Sikerrel zárult az Erőművek Éjszakája!
2023.10.31
Bronz Díjat Nyert az ALTEO a Prizma Kreatív PR Díjon Employer Branding Kategóriában
2023.11.24

CH4NCE – I. ALTEO Biogáz Konferencia hatalmas sikerrel és teltházzal zárult november 7-én az InterContinental Budapest szálloda elegáns környezetében.

Ez a rendezvény lehetővé tette a biogáz szektor legkiválóbb szakembereinek inspiráló előadásait és a szakmai közösség mélyreható vitáit.
Az esemény keretében olyan előadók szólaltak meg, mint Horváth Viktor helyettes államtitkár az Energiaügyi Minisztériumból, aki beszélt a biogáz szerepéről a Nemzeti Energiastratégiában, Kaderják Péter, a Zéró Karbon Központ képviselője pedig bemutatta a biogáz stratégia építőelemeit.
Az előadások és a kerekasztal-beszélgetések összességében új nézőpontokat és megoldásokat kínáltak, amelyek elősegíthetik a biogáz szektor növekedését és a fenntartható energiatermelés fejlődését. A konferencia hozzájárult ahhoz, hogy még inkább előtérbe kerüljön a biogáz, mint energiaforrás, mely lehetőségeket kínál az energiatermelés karbonsemlegessé tételéhez.
A CH4NCE – I. ALTEO Biogáz Konferencia nemcsak a jelenről, hanem a jövőről is szólt, és az iparág iránti elkötelezettségünket is megerősítette.

FacebookTwitterLinkedIn