+36 1/236-8051
Központi Titkárság: +36 1/236-8050 - Energia kiskereskedelmi ügyfélszolgálat: +36 1/236-8054
Titkárság: info@alteo.hu - Ügyfélszolgálat: energia@alteo.hu

Karbantartási tevékenységünk során fő célunk a berendezések minél magasabb rendelkezésre állásának biztosítása, a gazdaságosság és a költséghatékonyság.

Ennek érdekében éves karbantartási tervet készítünk a megelőző karbantartási tevékenység szervezésére, lebonyolítására és ellenőrzésére. A ciklusrend alapján végzett karbantartásokat jól és hatékonyan egészítik ki az állapotfüggő karbantartások. Diagnosztikai berendezések és módszerek alkalmazásával a kritikus berendezések, alkatrészek állapotát kísérjük figyelemmel és a kiértékelés során megállapítjuk a berendezések állapotát:

  • rezgésmérés
  • hőfényképezés
  • lézeres egytengelyűség beállítás
  • roncsolásmentes anyagvizsgálat

Szükség esetén beavatkozunk, hogy komolyabb meghibásodást, hosszabb idejű leállást előzzünk meg. Megbízhatóság alapú karbantartás (RCM) és kockázat alapú felülvizsgálat (RBI) módszereinek alkalmazásával fokozott figyelmet fordítunk a berendezések funkciójának mindenkori biztosítására, az emberek és a technológia biztonságára.

A főberendezések karbantartásához a megfelelő szakmai háttér biztosítása érdekében jellemzően gyári képviseleteket veszünk igénybe, a kiszolgáló berendezések karbantartását saját személyzettel látjuk el.

Annak érdekében, hogy a karbantartási tevékenységből minél nagyobb hányadot saját erőből tudjunk elvégezni, figyelmet fordítunk dolgozóink folyamatos képzésére.

Mindezek hozzájárulnak a berendezések rendelkezésre állásának javításához, valamint gazdaságosabb működésükhöz.

Ezt a tapasztalatot és eszköz, szakember állományt kihasználva vállaljuk a partnereink berendezéseinek diganosztikáját és karbantartását is.