+36 1/236-8051
Központi Titkárság: +36 1/236-8050 - Energia kiskereskedelmi ügyfélszolgálat: +36 1/236-8054
Titkárság: info@alteo.hu - Ügyfélszolgálat: energia@alteo.hu

Gázmotoros és Fűtőerőművek

Az ALTEO Group magas hatásfokú, szénhidrogén-tüzelésű kis villamosenergia-termelő rendszereket is üzemeltet, amelyek kiváló támogatói és kiegészítői a vállalatcsoport megújuló energiaforrásokon alapuló erőművi portfóliójának. A vállalatcsoport számos hőtermelő egységgel is rendelkezik, amelyek ipari üzemek számára állítanak elő hőenergiát, illetve városi távfűtési rendszereket szolgálnak ki.

Fűtőerőművek


Kazincbarcika Fűtőerőmű

Kazincbarcika-fűtőerőmű

Kazincbarcika Önkormányzata egy zöldmezős beruházás keretében megvalósuló, a város igényeire alapozott önálló fűtőerőmű megépítésére és hosszú távú üzemeltetésére írt ki pályázatot, melyet a Sinergy Kft. nyert el.

Projekt megtekintése


Tiszaújváros Fűtőerőmű

Tiszaújváros-fűtőerőmű

Tiszaújváros Önkormányzata egy zöldmezős beruházás keretében megvalósuló, a város igényeire alapozott önálló fűtőerőmű megépítésére és hosszú távú üzemeltetésére írt ki pályázatot, melyet a Sinergy Kft. nyert el.

Projekt megtekintése


Ózdi Fűtőerőmű

Ózdi-Erőmű

Ózd város távhőellátását biztosító fűtőművének korszerűsítése érdekében 2004-ben kezdődtek tárgyalások Ózd Város Önkormányzata és a Sinergy Kft. között. A tárgyalások eredményeképpen Ózd Város Önkormányzata a meglévő fűtőmű új gázmotoros blokkal való bővítését határozta el.

Projekt megtekintése


Zuglói Fűtőerőmű

Zuglói Erőmű

A FŐTÁV Zrt. 2003-ban írt ki pályázatot Füredi utcai fűtőművének gázmotoros korszerűsítésére. A pályázatot a FŐGÁZ Zrt. és a Sinergy Kft. által alakított konzorcium nyerte el.

Projekt megtekintése


Gázmotoros és Fűtőerőművek

Győri Erőmű

Győri Erőmű

Az ALTEO Győri erőműve elsősorban a város ipari területén elhelyezkedő vállalatok, köztük az Audi Hungária Motor Kft. hőenergiával történő ellátását biztosítja.

Projekt megtekintése


Soproni Erőmű

Soproni Erőmű

Az ALTEO soproni erőműve elsősorban a város ipari területén elhelyezkedő vállalatok, köztük a Soproni Sörgyár hőenergia-ellátását biztosítja.

Projekt megtekintése