+36 1/236-8051
Központi Titkárság: +36 1/236-8050 - Energia kiskereskedelmi ügyfélszolgálat: +36 1/236-8054
Titkárság: info@alteo.hu - Ügyfélszolgálat: energia@alteo.hu

Felügyelő Bizottság

Bakács István
Felügyelő Bizottság elnöke

Bakács István 2001-2010 között az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettesi cím viselésére jogosult igazgatósági tagja volt, mely munkakörében az energiatermelési, kereskedelmi, és értékesítési szakterületek vezetését látta el. 1989-2001 között a Magyar Villamos Művek Zrt. igazgatóságának tagja, 1998-tól vezérigazgatója. Korábban vezető beosztásokban dolgozott a Paksi Atomerőműben, illetve az Erőmű Beruházási Vállalatnál. Végzettségét tekintve mérnök-fizikus, oklevelét a Moszkvai Energetikai Műszaki Egyetemen szerezte.

Dr. Borbíró István
Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Borbíró István ügyvéd, 1993 óta a Jutasi és Társai Ügyvédi Iroda tagja. Diplomáját az ELTE jogi karán szerezte, ahol a közigazgatási jogi tanszéken oktatói feladatokat is ellátott. A gazdasági jog és a projektfejlesztésekkel kapcsolatos engedélyezési eljárások területén rendelkezik kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal.

Jancsó Péter
Felügyelő Bizottság tagja

Jancsó Péter, a részvénytársaság megalakulása óta a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint a GRABO-HOLDING Zrt. igazgatóságának tagja. 1997 és 2001 között a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara elnöke volt, emellett különböző társadalmi és tanácsadói szervezeteknek tagja, illetve volt tagja. Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte.

Dr. Lukács János
Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Lukács János a közgazdaságtudományok kandidátusa, a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügyi és számviteli tanszékének vezetője. Közgazdász-tanári diplomáját is ennek az intézménynek a jogelődjénél szerezte 1983-ban. Okleveles könyvvizsgáló és adószakértő, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke.