Szeretne velünk kapcsolatba lépni? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére:


A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége számlázással és egyéb ügyekkel kapcsolatban: 06 1/236-8054

Ajánlatkéréssel kapcsolatban hívja a 06 1/236-5567 telefonszámot

Írjon nekünk e-mailt: energia@alteo.hu

Az ALTEO Group a megszerzett hatósági engedélyek birtokában 2009. január 1-jén kezdte meg villamosenergia kiskereskedelmi és mérlegkör-felelősi tevékenységét. Jelenleg a vállalatcsoport ezen üzletága folyamatosan bővülő, ugyanakkor stabil, jól tervezhető, elsősorban irodaházakból, bevásárlóközpontokból, ipari parkokból, valamint kis- és középvállalkozásokból álló portfóliót lát el. Szabadpiaci villamosenergia-kereskedőként egyetemes szolgáltatással, azaz lakossági fogyasztók kiszolgálásával nem foglalkozunk. A villamosenergia-nagykereskedelmi piacon az ALTEO Group nemzetközi és belföldi partnerekkel kötött, keretszerződéseken alapuló, hosszú és rövid távú adásvételi szerződésekkel rendelkezik. Társaságunknak lehetősége van bel- és külföldi tőzsdéken történő értékesítésre, illetve vásárlásra is. Az ALTEO Group kapcsolatrendszere, értékesítési, illetve beszerzési csatornái 2008 óta folyamatosan bővülnek.

A kedvező működési tapasztalatok és az energiapiacon érezhető fogyasztói igény a megbízható, fogyasztóközpontú kereskedők iránt arra ösztönöz bennünket, hogy fogyasztási helyre szabott versenyképes ajánlatokkal tovább bővítsük ügyfélkörünket. Fő tevékenységünk a közvetlen fogyasztói értékesítés, ehhez biztosítani tudjuk a versenyképes energiaforrások és a kiegyensúlyozott mérlegkör adta előnyöket.

A fogyasztási helyre és a fogyasztási szokásokra szabott kedvező ár kialakítását célzott energiahatékonysági tanácsadással is elősegítjük. Emellett rugalmas szerződéses és elszámolási konstrukciókkal biztosítjuk a fogyasztók eltérő igényeinek kielégítését.


Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn