+36 1/236-8051
Központi Titkárság: +36 1/236-8050 - Energia kiskereskedelmi ügyfélszolgálat: +36 1/236-8054
Titkárság: info@alteo.hu - Ügyfélszolgálat: energia@alteo.hu

Erőművi portfólió

Ács szélerőmű

acs

Ács település külterületén, az M1-es autópályától északra található az ALTEO 105 méteres toronymagassággal rendelkező, VESTAS V90 típusú, 2 MW villamos teljesítményű szélerőműve.

Projekt megtekintése

 
 
 
 

Törökszentmiklós szélerőmű

torokszent

Törökszentmiklós település külterületén, Szolnoktól 20 kilométerre, az Alföld közepén található Társaságunk 100 méteres toronymagassággal rendelkező, FUHRLÄNDER MD 70/77 típusú, 1,5 MW villamos teljesítményű szélerőműve.

Projekt megtekintése

 

 

Jánossomorjai szélerőmű

janossomorja
Jánossomorja település külterületén, Mosonmagyaróvártól 15 kilométerre, a Kisalföldön található Társaságunk szélerőműve, mely egy VESTAS V90 típusú, 1,8 MW villamos teljesítményű, 105 méteres toronymagassággal rendelkező egység.

Projekt megtekintése

 

 

Pápakovácsi szélerőmű

papakovacsi
Pápakovácsi település külterületén, Pápától 8 kilométeres távolságra, a Bakony dombjai között található Társaságunk VESTAS V90 típusú, 2 MW villamos teljesítményű, 105 méteres toronymagassággal rendelkező szélerőműve.

Projekt megtekintése

 

 

Nyíregyházi depóniagáz-hasznosító kiserőmű

Nyiregyhazi
A kiserőmű a Nyíregyházi Regionális Hulladéklerakó telep egy részén a szerves hulladék bomlása során keletkező depóniagázt hasznosítja energetikai célokra. A kiserőmű 525 kW beépített villamos- és mintegy 600 kW hő kapacitással rendelkezik, a termelt villamos energiát a KÁT rendszer keretében a MAVIR-nak értékesítheti 2016 végéig.

Projekt megtekintése

 

 

Debreceni depóniagáz hasznosító kiserőmű

”Debreceni”
A kiserőmű a Debreceni Regionális Hulladéklerakóban elhelyezett szerves hulladék bomlása során keletkező, metánban gazdag depóniagázt hasznosítja és ártalmatlanítja működése során. A kiserőmű 625 kW beépített villamos- és mintegy 650 kW hő kapacitással rendelkezik, a termelt villamos energiát a KÁT rendszer keretében a MAVIR-nak értékesítheti 2019 végéig.

Projekt megtekintése

 

 

Kisújszállási kísérőgáz hasznosító kiserőmű

kisujszallasi
Az ALTEO hosszú távú együttműködési megállapodást kötött Kisújszállás Város Önkormányzatával a város termálvizét kísérő hulladékgázok energetikai hasznosítására és az azon alapuló alternatív hőszolgáltatás kiépítésére.

Projekt megtekintése

 

 

Kapcsolódó oldalak

MKET logo     MKET

Agria Park – gázmotoros energiaközpont

agria-park
Az Eger történelmi belvárosában működő Agria Park bevásárlóközpontban létesített 1 MW villamos és 1,3 MW hő teljesítményű gázmotoros kogenerációs kiserőmű feladata kettős, egyrészt kiszolgálja a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt jelentkező 1MW villamos energia igényt, másrészt fedezi a bevásárlóközpont teljes, téli melegvíz- és fűtési energia szükségletét.

Projekt megtekintése

 

 

Soproni Erőmű

soproniAz ALTEO soproni erőműve elsősorban a város ipari területén elhelyezkedő vállalatok, köztük a Soproni Sörgyár hőenergia ellátását biztosítja. Az erőmű a hőtermeléssel kapcsoltan villamos energiát is termel, és meghatározó szerepet vállal az ipari és a lakossági fogyasztók hő-, villamos-, valamint technológiaigőz-energia ellátásában. A jól skálázható, biztonságos ellátásra alkalmas termelő egységet három gőzkazán, egy forróvíz-kazán, három gőzturbina, valamint a 2004-ben telepített 6 MW-os gázmotor alkotta 2010-ig.

Projekt megtekintése

 

 

Győri Erőmű

gyor
Az ALTEO Győri erőműve elsősorban a város ipari területén elhelyezkedő vállalatok, köztük az Audi Hungária Motor Kft hőenergia ellátását biztosítja. A 2013-ban századik évét ünneplő létesítmény a hőtermeléssel kapcsoltan villamos energiát is termel. Az erőmű jelenlegi energiatermelő kapacitása 12 MW villamos és 114 MW hő teljesítmény.

Projekt megtekintése
Kapcsolódó oldalak

MSZIT logo