Energia leaderek

Gondolkodó és a jövőbe tekintő vállalatként és innovatív márkaként víziónk, hogy a partnereinknek a ma nyújtott legjobb energetikai megoldásainkkal fenntartható üzleti előnyt teremtsünk, és közösen a holnap vállalatai legyünk.

A Felügyelő Bizottság tagjainak megbízatása 2025. április 30.-ig szól.

ALTEO Felügyelő Bizottságának ügyrendje ALTEO Audit Bizottságának ügyrendje

A FB tagjai a következők:

Bakács István

Felügyelő Bizottság elnöke

Bakács István 2001-2010 között az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettesi cím viselésére jogosult igazgatósági tagja volt, mely munkakörében az energiatermelési, kereskedelmi, és értékesítési szakterületek vezetését látta el. 1989-2001 között a Magyar Villamos Művek Zrt. igazgatóságának tagja, 1998-2000 között vezérigazgatója. Korábban vezető beosztásokban dolgozott a Paksi Atomerőműben, illetve az Erőmű Beruházási Vállalatnál. Végzettségét tekintve mérnök-fizikus, oklevelét a Moszkvai Energetikai Műszaki Egyetemen szerezte.


Dr. Lukács János

Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Lukács János a közgazdaságtudományok kandidátusa, a Budapesti Corvinus Egyetem Számvitel tanszékének vezetője. Közgazdász-tanári diplomáját is ennek az intézménynek a jogelődjénél szerezte 1983-ban. Okleveles könyvvizsgáló és adószakértő. Nyolc évig volt a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke.


Dr. Borbíró István

Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Borbíró István ügyvéd, 1993 óta a Jutasi és Társai Ügyvédi Iroda tagja. Diplomáját az ELTE jogi karán szerezte, ahol a közigazgatási jogi tanszéken oktatói feladatokat is ellátott. A gazdasági jog és a projektfejlesztésekkel kapcsolatos engedélyezési eljárások területén rendelkezik kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal.


Jancsó Péter

Felügyelő Bizottság tagja

Jancsó Péter, a részvénytársaság megalakulása óta a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint a GRABO-HOLDING Zrt. igazgatóságának tagja. 1997 és 2001 között a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara elnöke volt, emellett különböző társadalmi és tanácsadói szervezeteknek tagja, illetve volt tagja. Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte.


Sütő Attila

Felügyelő Bizottság tagja

Sütő Attila alapdiplomáját a Nehézipari Műszaki Egyetem Vegyipari Automatizálási Főiskolai Karán szerezte, majd ezt követően a NME Dunaújvárosi Karán Karbantartástervező Szaküzemmérnökként szerzett újabb diplomát, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen Munkavédelmi szakmérnök diplomát szerzett. Szakmai munkáját a MOL Nyrt. jogelődjénél kezdte, ahol 18 évet dolgozott, ebből öt évet Ukrajnában töltött. A Társaságnál 2015. május 1. napja óta dolgozik Munka- és tűzvédelmi menedzser beosztásban. Sütő úr a 2019. évi üzemi tanácsi választáson került be az ALTEO Nyrt. Üzemi Tanácsába, mely elnökévé választotta, és élve a jogszabály nyújtotta lehetőséggel az Üzemi Tanács a Társaság Felügyelőbizottságának tagjai közé jelölte, majd az Igazgatóság 2020.-ban – a Közgyűlés hatáskörében eljárva – a Felügyelőbizottság tagjai közé választotta.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn