Energia leaderek

Gondolkodó és a jövőbe tekintő vállalatként és innovatív márkaként víziónk, hogy a partnereinknek a ma nyújtott legjobb energetikai megoldásainkkal fenntartható üzleti előnyt teremtsünk, és közösen a holnap vállalatai legyünk.

Az ALTEO Group munkáját a Felügyelőbizottság (FB) ellenőrzi. A FB tagjainak megbízatása 2020. április 30.-ig szól.

A FB tagjai a következők:

Bakács István

Felügyelő Bizottság elnöke

Bakács István 2001-2010 között az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettesi cím viselésére jogosult igazgatósági tagja volt, mely munkakörében az energiatermelési, kereskedelmi, és értékesítési szakterületek vezetését látta el. 1989-2001 között a Magyar Villamos Művek Zrt. igazgatóságának tagja, 1998-tól vezérigazgatója. Korábban vezető beosztásokban dolgozott a Paksi Atomerőműben, illetve az Erőmű Beruházási Vállalatnál. Végzettségét tekintve mérnök-fizikus, oklevelét a Moszkvai Energetikai Műszaki Egyetemen szerezte.


Dr. Lukács János

Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Lukács János a közgazdaságtudományok kandidátusa, a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügyi és számviteli tanszékének vezetője. Közgazdász-tanári diplomáját is ennek az intézménynek a jogelődjénél szerezte 1983-ban. Okleveles könyvvizsgáló és adószakértő, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke.


Dr. Borbíró István

Felügyelő Bizottság tagja

Dr. Borbíró István ügyvéd, 1993 óta a Jutasi és Társai Ügyvédi Iroda tagja. Diplomáját az ELTE jogi karán szerezte, ahol a közigazgatási jogi tanszéken oktatói feladatokat is ellátott. A gazdasági jog és a projektfejlesztésekkel kapcsolatos engedélyezési eljárások területén rendelkezik kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal.


Jancsó Péter

Felügyelő Bizottság tagja

Jancsó Péter, a részvénytársaság megalakulása óta a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint a GRABO-HOLDING Zrt. igazgatóságának tagja. 1997 és 2001 között a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara elnöke volt, emellett különböző társadalmi és tanácsadói szervezeteknek tagja, illetve volt tagja. Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte.


Noah M. Steinberg

Felügyelő Bizottság tagja

Noah M. Steinberg , a WING Csoport elnök-vezérigazgatója. Amerikai állampolgár, aki 1990 óta dolgozik Magyarországon.A Wing Csoport elnök-vezérigazgatói pozícióját a Wing 1999-es alapítása óta tölti be. A vállalat teljes fejlesztési és befektetési tevékenyégét irányítja, amelyek közé iroda-, kereskedelmi, ipari, szálloda- és speciális projektek tartoznak, továbbá az ingatlanszolgáltatási leányvállalati portfoliót is felügyeli.A Princeton Egyetemen (Woodrow Wilson School of Public and International Affairs, Princeton University (BA)) és a Bécsi Diplomácia Akadémián végzett (MA). Beszél angolul, magyarul, franciául, németül és spanyolul. 2017. áprilisa óta tagja az ALTEO Nyrt. Felügyelő Bizottságának.

Energiában gondolkodunk.

FacebookTwitterLinkedIn