Kitartó építkezésünknek köszönhetően a hazai energetikai szektor egyik meghatározó szereplőjévé nőttük ki magunkat. Egy olyan szereplővé, amely amellett, hogy a fenntarthatóság eszméjét folyamatosan szem előtt tartva végzi tevékenységét, sorra aknázza ki az energetikában rejlő üzleti lehetőségeket, ezáltal nyújtva innovatív megoldást a jelen kor energetikai kihívásaira.

Energiában gondolkodunk.

Kitartó építkezésünknek köszönhetően a hazai energetikai szektor egyik meghatározó szereplőjévé nőttük ki magunkat. Egy olyan szereplővé, amely amellett, hogy a fenntarthatóság eszméjét folyamatosan szem előtt tartva végzi tevékenységét, sorra aknázza ki az energetikában rejlő üzleti lehetőségeket, ezáltal nyújtva innovatív megoldást a jelen kor energetikai kihívásaira.

Energiában gondolkodunk.

AKTUALITÁSOK

Vállalatunk mindig is az olyan megoldás-orientált attitűdöt részesítette előnyben, amely során a fenntarthatóság hármasát, a környezeti, társadalmi és pénzügyi szempontokat figyelembe véve születnek a döntések. Mi az ALTEO 2008-as megalapítása óta e gondolati sík mentén végezzük a munkánkat, és büszkén mondhatom, hogy az elmúlt években számos területen értünk el sikereket, amelyek mindegyike hozzájárult ahhoz, hogy még inkább egy tudatosabb, fenntarthatóbb és ezáltal élhetőbb világban éljünkIfj. Chikán Attila, ALTEO csoport vezérigazgatója

2020.12.15

Megújult a Gibárti Vízerőmű

Befejeztük a több mint 100 éve üzemelő, műemlékké nyilvánított Gibárti Vízerőmű felújítását, az erőmű további hosszú távú, megbízható és gazdaságos működésének biztosítása érdekében.
2020.10.21

Indul az ALTE-GO!

Elektromos mobilitásra fókuszáló üzletágat indítunk, tovább bővítve ezzel fenntarthatóságra fókuszáló szolgáltatásaink és ügyfeleink körét.
2020.09.22

Új szolgáltatással bővül a portfoliónk!

Az új menetrendezési és termelésmenedzsment szolgáltatásunk a megújuló villamosenergia termelők terheinek csökkentésére kínál megoldást.
2020.08.18

Újabb szélerőműparkkal erősítünk!

A Komárom-Esztergom megyei Bábolna határában található, 7 toronyból álló, 15 MW-os összteljesítményű szélerőműpark került a társaságunk tulajdonába, az akvizíciónak köszönhetően a cégcsoportunk piaci részesedés tekintetében megerősítette második helyét a hazai szélerőmű piacon.

CHIKANSPLANET

2021.01.22

Te mennyi vizet fogyasztasz, amikor ruhát vásárolsz?

Azt mindannyian tudjuk, hogy édesvízkészletünk véges, meg kell óvnunk, hiszen az élethez nélkülözhetetlen, de abba már kevesen gondolunk bele, hogy hétköznapi tevékenységeink során mennyi vizet használunk fel –  például amikor eszünk, ruhát vásárolunk. Bár elsőre furcsának tűnhet a címben feltett kérdés, a ruhaipar nagyfokú vízfelhasználásával már foglalkoztunk a blogon, ahogy a napi vízfogyasztásunk más összetevőivel […]
2021.01.15

Megújuló autóipar – az e-mobilitás zsákutca lenne?

Az, hogy a hagyományos belsőégésű motorokkal kezdenie kell valamit az autóiparnak (is), nem kérdés, hiszen a fosszilis energiahordozók elérhetősége véges. Ha nem is vár ránk a Mad Maxben elképzelt világ, az biztos, hogy a megújuló energiák felé kell fordulniuk az autógyártóknak. Vagy lehet, hogy ez az egész egy nagy tévedés? A Guardian számolt be […]

KÖZLEMÉNYEK

Tájékoztatás az ALTEO Nyrt. részvényeinek és az azokhoz fűződő szavazatok számáról, valamint az alaptőke nagyságáról - 2020.12.31.

Rendkívüli tájékoztatás konszolidációba bevont társaság által megkötött szerződésről - 2020.12.21.

Tájékoztatás az ALTEO MRP Szervezet 2020. évi Javadalmazási Politikájáról - 2020.12.21.

Tájékoztatás az ALTEO MRP Szervezet 2020. évi Javadalmazási Politikájáról

Az ALTEO MRP 2020. évi Szervezet Javadalmazási Politikája

Az ALTEO Nyrt. tájékoztatása sajátrészvény ügyletről - 2020.12.16.

Az ALTEO Nyrt. 2021. évre vonatkozó társasági eseménynaptára - 2020.12.15.

Az ALTEO Nyrt. rendkívüli tájékoztatása a Gibárti Vízerőművéről - 2020.12.15.

Xbond nyelvhasználat – 2020.12.09

Információs Dokumentum az ALTEO Nyrt. által kibocsátásra kerülő, ALTEO NKP/2031 elnevezésű kötvény XBond kereskedési rendszerben történő regisztrációjához – 2020.12.08.

Információs dokumentum

ALTEO Nyrt. 2019. pénzügyi évre vonatkozó Éves Jelentése Egyedi (nem konszolidált) vállalat IFRS-ek szerinti beszámolója

ALTEO Nyrt. konszolidált vállalat a 2019. pénzügyi évre vonatkozó Éves Jelentése

ALTEO Nyrt. és leányvállalatainak 2020. év első féléves jelentése

Tájékoztatás az ALTEO Nyrt. részvényeinek és az azokhoz fűződő szavazatok számáról, valamint az alaptőke nagyságáról – 2020.11.30.

Pannon Szélerőmű Kft. akvizíciójának jóváhagyása a MEKH által – 2020.11.27

KAPCSOLAT